M&A, kontrakter og selskaber

M&A, kontrakter og selskaber

Mød en kunde

FC Beton

"I bund og grund handler det om, at man kan stole på hvad der bliver sagt, og at der er hurtig og effektiv rådgivning af de rigtige mennesker. Det har jeg bestemt oplevet inde ved STORM Advokatfirma."
Læs mere

Virksomhedsrådgivning

Vi har et stærkt tværfagligt team med base i STORM Advokatfirma Aalborg, som består af erhvervsadvokater med bred erfaring, specialiserede selskabsret advokater, rutinerede virksomhedsrådgivere, samt advokater med bred erfaring indenfor ansættelsesret, retssager, fast ejendom og entreprise.

Vores mål er at fordele de rigtige opgaver hos de rigtige specialister, således at klienten får en personlig kontant og høj kvalitet i både service og faglighed, og samtidig opnår konkurrencedygtige advokat priser i erhverv.

Virksomhedsrådgivning er ikke gratis. Hos STORM Advokatfirma kan du til enhver tid få oplyst en pris på en konkret opgave, når du taler med vores erhvervsadvokater.

Hos STORM Advokatfirma har vi fokus på virksomhedens liv og succes, samt de alsidige behov som opstår og skal løses for at sikre virksomheden.

Derfor tilbyder vi advokat rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens behov.

Fra at bistå ledelsen som direktør advokat til at værdioptimere med en vendor due diligence for kapitalejeren der planlægger et fremtidigt salg, vi er med dig i alle facetter af virksomhedslivet og hele vejen fra start til slut.

storm advokatfirma

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i M&A, Kontrakter og selskaber

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Christian Bay Nielsen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Christian Bay Nielsen
cross