Conscius A/S solgt til EWII

26. august 2022
1 minuts læsetid
conscius ewii

Den konkursramte IT-virksomhed Conscius A/S er med virkning fra den 26/8 2022 overdraget til energikoncernen EWII. Dermed føres virksomheden videre og 14 nordjyske arbejdspladser er sikret.

Conscius A/S blev erklæret konkurs den 19/8 2022. Virksomheden er knapt en uge senere solgt, skriver flere medier.

Køberen er energikoncernen EWII, som i forvejen var kunde hos Conscius.

– Vi er rigtig godt tilfredse med virksomhedens produkt. Samtidig ser vi et marked, hvor behovet for risikostyringssystemer i energibranchen er større end nogensinde. Så vi har kigget på forretningen og vores vurdering er, at det er muligt at bringe den fremad, siger administrerende direktør i EWII, Lars Bonderup Bjørn til bl.a. Nordjyske og Jydske Vestkysten.

Det er kurator i konkursboet, advokat Rune Hyllested, der har solgt virksomheden til EWII.

– Det vigtigste som kurator er, at sikre så mange værdier som muligt til kreditorerne. Derfor er det også glædeligt, at det på så kort tid er lykkes, at finde en køber, der vil drive den her virksomhed videre. Vi ved nemlig af erfaring, at tid er en væsentlig faktor i disse handler, især fordi medarbejderne er en så vigtig og eftertragtet ressource. Desto længere tid der går fra konkursdekret til et salg, desto svære bliver det, fordi medarbejderne hurtigt finder andet arbejde, siger Rune Hyllested.

EWII overtager virksomheden pr. 26/8 2022.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross