Inkasso indsigelse

En indsigelse er en indvending mod et krav, som du er uenig i eller mener er uberettiget/forkert.

Selv når en skyldner fremsætter indsigelser mod dit tilgodehavende, er det afgørende at håndtere situationen professionelt og i overensstemmelse med inkassoloven.

Hos STORM Advokatfirma har vores advokater stor erfaring med at navigere gennem disse udfordrende sager og står klar til at behandle netop din sag.

Inkassoloven og beskyttelse af kreditors rettigheder

Inkassoloven fastlægger klare regler for inkassoprocessen. Den sikrer, at både skyldnere og kreditorer behandles retfærdigt, så selvom en skyldner fremsætter indsigelser, skal inkassoprocessen stadig følge de fastlagte regler, procedurer og god inkassoskik.

Vores advokater har indgående kendskab til inkassoloven og dens kompleksiteter. De arbejder for at sikre, at inkassosagen håndteres i overensstemmelse med loven, selv når der er indsigelser.

Få vores hjælp til håndtering af indsigelse i inkasso og andre inkassosager

Inkasso kan være en kompleks proces, især når skyldnere fremsætter indsigelser, og derfor er det også af stor betydning at have en erfaren advokat ved din side.

Hos STORM Advokatfirma kan vi hjælpe med professionel rådgivning og bistand i alle faser af inkassoprocessen. Vores tilgang er skræddersyet til at imødekomme de specifikke udfordringer, der kan opstå i en inkassosag. Vi arbejder på at finde de bedste løsninger for vores klienter, beskytte deres økonomiske interesser og søge retfærdighed i overensstemmelse med inkassoloven.

Opret inkassosag

Det er både tidskrævende og omkostningstungt at skulle sikre de penge,
virksomheden har til gode. Lad STORM Inkasso gøre arbejdet.
Hos os er inkasso nemt og hurtigt.
+45 72 30 12 05
Mandag - fredag: 8.00 - 16.00
Opret din inkasso sag her

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Mikkel Anker Pedersen
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Mikkel Anker Pedersen
  Advokat, Partner
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross