Inkasso indsigelse

Inkasso indsigelse

Inkassoloven og beskyttelse af kreditors rettigheder

Inkassoloven fastlægger klare regler for inkassoprocessen. Den sikrer, at både skyldnere og kreditorer behandles retfærdigt, så selvom en skyldner fremsætter indsigelser, skal inkassoprocessen stadig følge de fastlagte regler, procedurer og god inkassoskik.

Vores advokater har indgående kendskab til inkassoloven og dens kompleksiteter. De arbejder for at sikre, at inkassosagen håndteres i overensstemmelse med loven, selv når der er indsigelser.

Få vores hjælp til håndtering af indsigelse i inkasso og andre inkassosager

Inkasso kan være en kompleks proces, især når skyldnere fremsætter indsigelser, og derfor er det også af stor betydning at have en erfaren advokat ved din side.

Hos STORM Advokatfirma kan vi hjælpe med professionel rådgivning og bistand i alle faser af inkassoprocessen. Vores tilgang er skræddersyet til at imødekomme de specifikke udfordringer, der kan opstå i en inkassosag. Vi arbejder på at finde de bedste løsninger for vores klienter, beskytte deres økonomiske interesser og søge retfærdighed i overensstemmelse med inkassoloven.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mikkel Anker Pedersen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross