Bedriftens skjulte værdier

I mange bedrifter findes der oversete værdier. Det kan for eksempel være muligheden for at placere vindmøller, forekomst af råstoffer eller muligheder for udstykninger i attraktive enheder med bebyggelsesmuligheder. Det er vigtigt, at du kender din bedrifts skjulte værdier, da der her kan være gemt betydeligt økonomisk potentiale.

De skjulte værdier er ikke omfattet af den offentlige vurdering og kan derfor sælges til næste generation, uden at det udløser skatter og afgifter. Her kan en erfaren advokat være en uundværlig rådgiver.

Oversete eller skjulte værdier

Ud over den traditionelle dyrkning af landbrugsarealer og benyttelse af landbrugsbygninger, er der en lang række skjulte værdier, der kan kapitaliseres eller inddrages under landmandens forretning. Det kan være alt fra udnyttelse af naturforekomster såsom sand og grus, lige til etablering af solcelleanlæg, deponier for forurenet jord og egentlige oplevelsescentre.

STORM Advokatfirma har gode erfaringer med at tænke både kommercielt og kreativt, således at netop din bedrifts uforløste potentiale kan undersøges nærmere. Vi arbejder gerne sammen med dine øvrige rådgivere, og vi er med i et godt netværk, der kan hjælpe dig med at finde eventuelle skjulte værdier i din bedrift.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Dine specialister i bedriftens skjulte værdier 

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Jens Axel Kruchov
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Jens Axel Kruchov
  Advokat, Partner
  Copyright © 2022 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross