Avis: Landmand glad for køb af værdioptimeret konkursbo

11. september 2017
2 minutters læsetid
lokalplan

John Nørgaard Nielsen fik et stort ønske opfyldt da han overtog et konkurslandbrug i marts i år. Konkursboet var forinden blevet værdioptimeret gennem STORM Advokatfirmas koncept til behandling af konkurser, skriver Landbrugsavisen.

I Lemvig er John Nørgaard Nielsen en glad landmand. Første marts 2017 gik drømmen i opfyldelse da han overtog Ml. Lind, en sogård med 1.120 søer og tilhørende smågrise, som var erklæret konkurs.

– Da jeg overtog gården var den klart i den bedre ende af ‘nødlidende’ gårde og det kan jeg også takke driftslederen for. Faktisk er han forsat som driftsleder hos mig, siger John Nørgaard Nielsen til Landbrugsavisen.

I tilfældet med John Nørgaard Nielsens gård Ml. Lind, var det advokat og administrerende partner i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested, der blev udpeget til kurator i konkursboet.

– Vi skal sikre værdien på ejendommen, men vi går skridtet videre. Med vores koncept med nøje planlæggelse af konkursbehandlingen, lykkes det hurtigt at sikre værdien og derefter kan vi optimere virksomheden, for at sikre en højere pris og dermed et mindre tab til kreditorerne, siger Rune Hyllested til Landbrugsavisen.

Læs også: Værdioptimeret konkursbo i udenlandsk søgelys

På dagen for konkursen går arbejdet i gang med at sikre værdier, optimere driften og skabe størst mulig værdi for kreditorerne, skriver avisen.

– Konceptet gør, at vi i løbet af den første uge har et overblik over, hvad der skal ske, siger Rune Hyllested.

På grund af konceptet, sikrede STORM Advokatfirma, at kreditorerne fik flere værdier ud af konkursboet, da det blev solgt i en reel handel og John Nørgaard Nielsen fik den gård, han drømte om.

– Timingen har været helt rigtigt og jeg føler, at jeg har et rigtig godt grundlag nu, siger han til Landbrugsavisen.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Rune Hyllested
Rune Hyllested
Advokat (L), Partner, CEO
cross