Familieadvokat

Hos STORM Advokatfirma har vores familieadvokater mange års erfaring med at behandle sager og rådgive indenfor familieretten. 

Vi er familieadvokater med base i Nordjylland med kontor i Aalborg, Fjerritslev og Aars, men vi behandler sager i hele landet.

Vores advokater i STORM Advokatfirma lægger vægt på, at du og din familie får en specialiseret rådgivning tilpasset netop din og din families situation, hvor vi samtidig lægger vægt på at være nærværende og formulere os i et sprog, der er til at forstå.

Det er vigtigt for os, at du kommer så godt igennem forløbet som muligt.

Hvad er en familieadvokat?

En familieadvokat er en advokat, der er særligt specialiseret i familieret, og derfor kan rådgive dig om præcis den situation, du står overfor i familielivet.

Står du eller din familie overfor forandringer i familielivet, kan der være behov for en specialiseret familieadvokat, som kan hjælpe dig og eller din familie med de juridiske forhold, som I står overfor i hverdagen. Det kan f.eks. være omkring: 

Få rådgivning uanset din situation hos STORM Advokatfirma

Uanset om du eller I ser frem til en familieforøgelse, skal købe ny bolig og har behov for sikring af hinanden ved oprettelse af testamente eller samejeoverenskomst, står overfor et brud i familien i form af skilsmisse eller samlivsophævelse eller, I er blevet ramt af et dødsfald i familien, og har behov for hjælp til dødsbobehandling, har vi den nødvendige specialistviden til at kunne hjælpe med jeres sag. Vi bestræber os altid på at være den bedste familieadvokat for jer.

Familieadvokat i Aalborg og resten af landet - få hjælp til retssager

Vores familieadvokater har stor erfaring med at føre retssager indenfor familieret. Om det drejer sig om forældremyndighed advokat, advokat til bopæl og advokat til samvær eller retssager i forbindelse med en bodeling eller ægtefællebidrag, er vi der for dig.

Vi sørger for, at dine rettigheder varetages, hvilket altid har vores fokus, og vi kan repræsentere dig i din sag både i Familieretshuset, Retten og Landsretten.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Lene Marie Braad
  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross