Familieadvokat

Hvad er en familieadvokat?

En familieadvokat er en advokat, der er særligt specialiseret i familieret, og derfor kan rådgive dig om præcis den situation, du står overfor i familielivet.

Står du eller din familie overfor forandringer i familielivet, kan der være behov for en specialiseret familieadvokat, som kan hjælpe dig og eller din familie med de juridiske forhold, som I står overfor i hverdagen. 

Få rådgivning uanset din situation hos STORM Advokatfirma

Uanset om du eller I ser frem til en familieforøgelse, skal købe ny bolig og har behov for sikring af hinanden ved oprettelse af testamente eller samejeoverenskomst, står overfor et brud i familien i form af skilsmisse eller samlivsophævelse eller, I er blevet ramt af et dødsfald i familien, og har behov for hjælp til dødsbobehandling, har vi den nødvendige specialistviden til at kunne hjælpe med jeres sag. Vi bestræber os altid på at være den bedste familieadvokat for jer.

Lyt til vores podcasts

Lyt til flere

Gå på opdagelse i vores vidensunivers

Læs flere

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lene Marie Braad
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross