Bliv sikker på det usikre med en fremtidsfuldmagt

11. december 2017
1 minuts læsetid
fremtidsfuldmagt

Vil du selv bestemme hvem der skal varetage din interesser, hvis du ikke selv kan? Så er en fremtidsfuldmagt en rigtig god idé. Vi kan, sammen med dig, få udfærdiget fremtidsfuldmagten – præcis efter dit ønske.

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, hvor du kan indsætte eksempelvis en pårørende til at handle på dine vegne økonomisk og personligt, hvis du kommer i en situation hvor du ikke selv er i stand til det. Eksempelvis på grund af demens.

I din fremtidsfuldmagt bestemmer du hvilke beslutninger, der skal kunne træffes på dine vegne. Det vil ofte være hensigtsmæssigt, at en fremtidsfuldmagt giver vide beføjelser, så der kan træffes alle de nødvendige beslutninger på dine vegne. Det kunne eksempelvis være at sælge fast ejendom.

Læs mere om fremtidsfuldmagter

Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05, såfremt du ønsker din fuldmagt oprettet. Vi udarbejder din fuldmagt i samarbejde med dig, efter dine specifikke ønsker.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross