Startup og investormiljøet

Startup og økonomisk iværksætterstøtte

Et vigtigt begreb i iværksættermiljøet er ”Pay It Forward”. Det er tanken om, at hvis man gør noget positivt for andre, så medfører det positive konsekvenser for en selv på den lange bane. Vi tror på dette mantra, og har samtidigt et ønske om, at give noget tilbage til det samfund, som vi er en del af.

Advokat Christian Bay Nielsen har siden initiativet blev indført deltaget som frivillig fagspecialist i Aalborgs egen Startup Club. Det er BusinessAalborg som står bag Startup Club, og projektet er ført ud i livet for at støtte op om hele iværksættermiljøet i Aalborg Kommune.

StartUp Central

Derudover deltager han som frivillig coach for Startup Central, som er et landsdækkende tilbud til iværksættere og mindre virksomheder. Dette omfatter blandt andet besvarelse af spørgsmål, individuel sparring, generel rådgivning og forfatterskab til flere blogindlæg af interesse for iværksættere.

Startup Central har indgået et samarbejde med STORM Advokatfirma, således at iværksættere som køber en af vores iværksætterpakker, kan få det første års abonnement hos Startup Central til kr. 1.099 eksklusiv moms. Du kan se de aktuelle priser – og dermed den tilsvarende rabat – på Startup Centrals hjemmeside.

Din specialist i Startup og investormiljøet

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Christian Bay Nielsen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Christian Bay Nielsen
cross