Priser og pakkeløsninger til iværksættere

Bronze-pakke
Kr. 3.500
Sølv-pakke
Kr. 4.500
Guld-pakke
Kr. 8.000
Kontant stiftelse af ApS eller A/S
Selskabsmappe
Opfølgningsmøde efter 6 måneder (1 time)
Opstartsmøde med rådgivning (1 time)
Oplæg til direktørkontrakt
Registrering af Varemærke (DK)

Iværksætterpakkerne indeholder

  1. Kontant stiftelse af et ApS eller A/S giver dig muligheden for let og hurtigt at oprette et selskab klar til drift. Du hjælpes hurtigt i gang og opnår samtidigt trygheden ved den særlige hæftelsesbegrænsninger, som gælder, når du driver virksomhed i et selskab.
  2. Selskabsmappen er en overskuelig samling af selskabets centrale dokumenter, som vi leverer til dig. Dette er blandt andet en fordel, fordi der er informationer, som kan være meget vigtige for fremtidige forhold, og fordi selskabet har en pligt til at opbevare sådanne dokumenter.
  3. Opfølgningsmødet er din mulighed for at sparre med os omkring de udfordringer, muligheder og spørgsmål, som er opstået for dig i tiden mellem opstarten og mødet. Det er din mulighed for få et kvalificeret juridisk indblik fra en rådgiver, som allerede kender din forretning fra stiftelsen.
  4. Opstartsmødet er din mulighed for at få rådgivning til opstart af virksomheden. Det er særligt relevant for dig, som ikke har stiftet selskaber mange gange før, eller dig som går meget op i at optimere og effektivisere mest muligt fra start. Mødet er også en god mulighed for at få overblik, hvis hele forløbet med at starte egen virksomhed virker overvældende for dig.
  5. Oplæg til direktørkontrakt er for dig, som ønsker et bredere professionelt setup end blot selve stiftelsen, eller for dig som har brug for klare rammer, fordi projektet er særligt stort, forventes at skalere og vokse meget hurtigt, eller er sammensat af flere forskellige parter, f.eks. flere ejere eller investorer.
  6. Registrering af varemærke er for dig, som ønsker et ekstra lag af beskyttelse. Det kan eksempelvist være til din virksomheds navn, logo, eller andet unik særpræg for din virksomhed eller dit produkt. Et varemærke kan under visse omstændigheder beskyttes ved ibrugtagning uden registrering, men det er lettere at bevise din ret til et varemærke, hvis det er korrekt registreret.

Øvrige omkostninger

Omkostningerne til gebyrer kan forventes at udgøre kr. 670 til Erhvervsstyrelsen for kontant stiftelse af selskab, samt eventuelt gebyrer fra kr. 2.000 til Patent- og Varemærkestyrelsen for registrering af varemærke (2021 satser). Du kan læse mere om varemærkegebyrer her. I øvrigt gælder vores almindelige handelsbetingelser.

Ved køb af en af ovenstående pakker kan du også kvalificere dig til en særlig rabat hos Startup Central.

Tilpassede forløb

Vi leverer naturligvis også tilpassede forløb, hvis du ikke finder det, som du leder efter i pakkerne ovenfor. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Alle priser er angivet eksklusiv moms og eksklusiv gebyrer.

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Christian Bay Nielsen
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross