Erfarne og specialiserede advokater til erhverv og private 

At vælge advokat er en tillidssag

 • Tillid er en fælles sag

  STORM Advokatfirma er bygget på tillid, troværdighed og indgående kendskab til de problemstillinger, vores kunder har.

  Vores højt specialiserede og erfarne advokater er betroede rådgivere for vores kunder. De løsninger vi finder tager udgangspunkt i den enkelte kundes situation.

 • Forretningsforståelse

  Forretningsforståelse og kommercielt mindset er hjørnesten i vores rådgivning af virksomheder og offentlige institutioner.

  Sammen med vores høje ambitionsniveau, faglighed og seriøse tilgang til rådgivning, giver det dig og din virksomhed de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat.

 • Vi hjælper dig

  Er du kommet til skade, kan du trygt lægge bekymringerne fra dig og fokusere på at blive rask. Vores dedikerede team af erfarne erstatningsadvokater og sagsbehandlere håndterer sagen og sikrer dig den erstatning, du er berettiget til, så du slipper for den byrde.

 • Nærværende for familie og virksomhed

  Vores nærværende familieadvokater sikrer, at du og din familie får en specialiseret rådgivning tilpasset netop din og din families situation, hvor vi lægger vægt på at formulere os i et sprog, der er til at forstå.

  Samtidig ved vi, at familie og virksomhed ofte er vævet ind i hinanden. Derfor sørger vi for, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det kan du stole på.

  Vores erfaring viser, at de bedste resultater opnås ved tidlig involvering. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Om os

STORM Advokatfirma blev etableret i 2013 af Shapol N. Enggaard, Rune Hyllested og Jens Axel Kruchov med en ambition om at drive et advokatfirma, der skaber succes for kunderne gennem specialiseret og personlig rådgivning.

Vores advokater har mange års erfaring i at rådgive i og løse krævende eller kritiske juridiske problemstillinger for både virksomheder og udvalgte private kunder.

Det er målet i hver eneste sag, at kundernes forventninger overstiges gennem nærvær, faglig dygtighed og handlekraft.

Ejerkredsen udgøres i dag af Shapol N. Enggaard, Rune Hyllested, Jens Axel Kruchov og Mikkel Anker Pedersen.

Advisory board

STORM Advokatfirma har gennem mange år haft et advisory board, der flere gange om året sparrer med ejerkredsen i forhold til forretningsudvikling og værdiskabelse og dermed er med til at sikre den bedst mulige udvikling af virksomheden til fordel for vores kunder.

De nuværende medlemmer, Lars Glinvad og Morten Lund, blev udpeget i 2022.

Skal vi drøfte din sag?

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Rune Hyllested
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross