Vi er STORM

Pludselig står du der. Du er havnet i en situation, hvor du har brug for en advokat. Spørgsmålene hober sig op og du er måske i tvivl om, om det overhovedet er nødvendigt med en advokat. Svaret er ja. Du har brug for en advokat. En advokat, der kan vurdere din situation ud fra erfaring og ekspertise i netop det område, din sag hører under.

Vi møder hver dag mennesker der står i en situation, hvor de har brug for en advokat. Både i privatlivet og i erhvervslivet. Vi er altid klar til at hjælpe dem.
Du finder erfarne og kompetente advokater og sagsbehandlere hos STORM Advokatfirma. De er klar til at tage sig af din sag fra start til slut. Vi har base i Aalborg, men er landsdækkende.

Kontakt os

Vores vision og mission

STORM Advokatfirma skaber mest succes for dig – og sætter standarden for fremsynet rådgivning.

STORM rådgiver i og løser krævende eller kritiske juridiske problemstillinger for både virksomheder og udvalgte private kunder, som ønsker helhedsorienterede leverancer. Kundernes forventninger overstiges gennem nærvær, faglig dygtighed og handlekraft.

Task Force

Er din opgave omfattende og krævende, samler vi hurtigt en task force med højt specialiserede folk fra alle relevante afdelinger. Det er din garanti for det størst mulige fokus på din sag.

Kernekompetencer

I vores hurtige og saglige sagsbehandling kan du tydeligt mærke, at handlekraft er vores kernekompetence og nærvær vores mærkesag. Den endelige løsning for dig skal mere end blot løse dine problemer og udfordringer. Den skal sikre, at du kommer bedst muligt videre.

Vi er STORM?

Vi hedder STORM, fordi navnet indeholder lige præcis det, vi står for. Kraft og styrke. Vi lægger kraft og styrke i hver eneste sag.
STORM Advokatfirma blev etableret i 2013 og har i dag fire partnere, Shapol N. Enggaard, Rune Hyllested, Jens Axel Kruchov og Mikkel Anker Pedersen.

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross