← Mød hele holdet

Mikkel Anker Pedersen

Advokat, Partner
20 73 64 73map@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aarhus Universitet, 2008

Mikkel Anker Pedersen

Om Mikkel

Jeg er uddannet jurist, Cand. Jur. ved Aarhus Universitet i 2008, og forud herfor erhvervsjurist ved Handelshøjskolen i Aarhus i 2005.

I perioden fra 2008 til 2011 har jeg arbejdet som advokatfuldmægtig hos DAHL Advokatfirma i Viborg og Delacour (nu DLA Piper) i Aarhus. Sideløbende hermed har jeg uddannet mig som advokat gennem Advokatsamfundets advokatuddannelse.

Jeg blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 2011.

Insolvensretten er mit kerneområde, idet jeg gennem hele min karriere har beskæftiget mig med dette område, herunder dog med særligt fokus på behandlingen af konkursboer.

Siden 2015 har jeg været specialiseret i håndteringen af landbrugskonkurser, som er specielt idet konkursboet er tvunget til at opretholde den på landbrugsejendommen værende drift af dyr, af hensyn til dyrevelfærd m.v.

For mig er det vigtigt at finde juridisk korrekte løsninger der også giver økonomisk mening for sagens parter, om end disse er panthavere, kreditorer eller andre interessenter i konkursboerne.

Grundet min store erfaring indenfor insolvensrettens område, er jeg blevet Certificeret Insolvensadvokat af Danske Insolvensadvokater, ligesom jeg er optaget på Gældsstyrelsens Advokatpanel og fast kurator i konkursboer ved Retten i Hjørring.

Den statsfinansierede organisation Early Warning benytter mig ligeledes løbende i forbindelse med deres rådgivning af økonomisk udfordrede erhvervsvirksomheder.

Jeg beskæftiger mig endvidere med inkasso, tvangsauktioner og likvidation/tvangsopløsning af selskaber.

Jeg varetager ikke alene rollen som kurator, likvidator eller rekvirent på en tvangsauktion, men hjælper også skyldnere med at forsøge at afværge en potentiel konkurs, opløsning eller tvangsauktion.

Privat er jeg født og opvokset i Risskov lige nord for Aarhus, men man har siden 2017 boet i Gug lige syd for Aalborg med min familie.

certificeret insolvensadvokat insolvensadvokat

Det siger kunderne om Mikkel

Professionalisme og ærlighed i topklasse

Vi har haft fornøjelsen af at kende dette advokatfirma i mange år. Det er en samling af ekstremt professionelle og ærlige medarbejdere. Specialisterne i denne organisation viser altid en ansvarlig tilgang til deres arbejde og er meget lydhøre over for vores behov.
Oleh Shynkarenko
Google

Hurtig og god service

Hurtig og god service
Janette
Trustpilot

Artikler

Læs flere

Mikkel arbejder bl.a. sammen med

cross