STORM Advokatfirma og nf plus indgår samarbejde

9. februar 2018
2 minutters læsetid

I bestræbelserne på altid at yde den bedste og mest omfattende rådgivning til kunderne, etablerer nfplus og STORM Advokatfirma et strategisk samarbejde, som kommer kunderne til gode.

Hvad det ene rådgivningshus ikke har på rådgivningshylden, har det andet. Det er baggrunden for og tankerne bag, at nf plus og STORM Advokatfirma nu indgår i et strategisk samarbejde. Et samarbejde, der kommer kunderne til gode.

– Vi er hver for sig stærke inden for vores områder, men sammen bliver vi endnu stærkere, siger Michael Guldbæk Karlsen, der er direktør i nf plus.

nf plus er dels en medlemsforening for landbrug og deltidslandbrug, men er i høj grad også en rådgivningsvirksomhed for andre erhverv. Her tilbyder man rådgivning inden for bl.a. økonomi, revision og skat.

STORM Advokatfirma yder bl.a. juridisk rådgivning til virksomheder og private i hele landet og her ser man frem til det nye samarbejde.

– Vi kan nu henvise vores kunder til yderligere rådgivning, uden at de behøver at skulle ud at lede efter den. På den måde ser vi det som, at vi skruer endnu en tand op for vores service, siger advokat og partner, Jens Axel Kruchov.

Plus Jura

Udover kundefordele er der også et ekstra plus til dem der er medlem af nf plus. Sammen har foreningen og advokatfirmaet nemlig skabt Plus Jura, som er medlemsfordele inden for juridisk rådgivning.

– Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer pæne rabatter på en række juridiske ydelser som eksempelvis testamenter, ægtepagter og generel juridisk rådgivning, siger Michael Guldbæk Karlsen.

På samarbejdets tegnebræt er der også flere fælles arrangementer for kunderne i de to virksomheder.

– Vi kan allerede nu se, at der er masser af gode muligheder i det her samarbejde, både for os som virksomheder, men i særdeleshed også for vores nuværende og kommende kunder, siger Jens Axel Kruchov.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Jens Axel Kruchov
  Jens Axel Kruchov
  Advokat, Partner
  cross