← Mød hele holdet

Andreas Darwin Madsen

Advokat
30 44 95 60adm@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Cand.jur., Aalborg Universitet, 2019

Tillidshverv
Administrator for andelsboligforeninger

Andreas Darwin Madsen

Om Andreas

Jeg er uddannet cand.jur. fra Aalborg Universitet i 2019 og blev beskikket som advokat i 2022. Jeg har været ansat hos Storm Advokatfirma siden 2017.

Jeg har i løbet af min karriere arbejdet med flere forskellige retsområder, og jeg arbejder i dag specialiseret med fast ejendom og personskadeerstatning.

Inden for fast ejendom har jeg erfaring med både forebyggende rådgivning og tvisteløsning til både private og erhvervsdrivende, eksempelvis vedrørende lejeret, forsikringsforhold og mangelsansvar.

Herudover fungerer jeg som administrator for en række andelsboligforeninger.

Jeg har i mit arbejde med fast ejendom haft særligt fokus på handler, og jeg har bistået både på køber- og sælgersiden i følgende typer af overdragelser:

  • Almindelige bolighandler (villaer og ejerlejligheder)
  • Byggegrunde og tilhørende entreprisekontrakter med typehusfirmaer
  • Projektsalg
  • Sommerhuse
  • Andelsboliger
  • Udlejningsejendomme
  • Erhvervsejendomme
  • Landejendomme
  • Skovejendomme

Inden for personskadeerstatning kan jeg hjælpe den skadelidte med alle typer af erstatningssager, herunder arbejdsskader, trafikskadesager, patientskader, fritidsulykker og øvrige sager vedrørende skadelidtes forsikringsforhold.

I arbejdet med personskadeerstatning er jeg meget bevidst om den store betydning håndteringen af sagen har for den tilskadekomne, både på det økonomiske og personlige plan. Jeg arbejder derfor altid for, at sagen afsluttes hurtigst muligt med det bedst mulige resultat.

Behandlingen af en personskadesag strækker sig dog i mange tilfælde over lang tid, nogle gange flere år. Jeg forsøger derfor altid at skabe det bedst mulige overblik over mine klienters helbredsmæssige og erhvervsmæssige forhold for at sikre den hurtigst mulige udbetaling af godtgørelse og erstatning, ligesom jeg løbende rådgiver den skadelidte omkring vedkommendes nuværende og fremtidige økonomiske forhold.

Jeg er medlem af Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF) for herigennem at holde mig ajour med nyeste viden inden for erstatnings- og forsikringsret.

Uanset hvilke sagstyper, jeg fungerer som rådgiver i, sætter jeg en ære i at udføre ordentlig og effektiv sagsbehandling. Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig trykke og informerede, og kan komme i kontakt med mig under hele sagens forløb.

Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret

Det siger kunderne om Andreas

Tusind tak for jeres store arbejde

Tusind tak for jeres store arbejde. Jeg har været rigtig godt tilfreds med det, I har fået igennem.

Storm's advokater. Super kompetente

Den hjælp jeg har fået hos Storm´s advokater, har virkelig været en kæmpe lettelse. Når man står med en arbejdsskade, orker man ikke slåskampen med forsikringerne. Der har altid været fuldstændig styr på det hele, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Især stor tak til Line og Andreas, som har været mine kontaktpersoner. De er alle pengene værd.
Anette Rath
Trustpilot

Jeg har fået hjælp af Storm Avokat til…

Jeg har fået hjælp af Storm Avokat til min sag omkring ulykke. Jeg er vildt tilfreds med håndteringen. Der har intet være der halter her. Og vil i den grad anbefale dem til andre. Tydeligt at mærke at advokaten brænder for min sag og prøver alle muligheder med erstatning. Kan kun takke for jer af hele mit hjerte.
Annette Hermansen
Trustpilot

Videoer

Artikler

Læs flere

Andreas arbejder bl.a. sammen med

cross