Hjælpen har været yderst professionel

"Hjælpen har været yderst professionel. Der har overhovedet ikke været noget, man kunne pege fingre ad. Det har været lige fra sekretæren til advokaten, der har hjulpet mig. Jeg kan ikke rose dem nok."
Læs mere

Efter at have kæmpet sin egen sag mod forsikringsselskabet i mere end fire år, besluttede Per Gresell at henvende sig til STORM Advokatfirma for at få hjælp. Det har han ikke fortrudt.

Per Gresell var udsat for en arbejdsulykke og kæmpede siden alene, for at få sin erstatning. Han syntes, at hans forsikringsselskab kørte omkring hjørnerne med ham.

– Min sag havde været under vejs i 4½ år og der havde være så mange ting indover, da jeg også havde været fejlopereret. Så til sidst, når du selv sidder med det, begynder du at blande det hele sammen. Så var det på tide, at få professionel hjælp. Og det fik jeg, siger Per Gresell.

Han henvendte sig til STORM Advokatfirma og endte med at få den erstatning, han skulle have.

– Hjælpen har været yderst professionel. Der har overhovedet ikke været noget, man kunne pege fingre ad. Det har været lige fra sekretæren til advokaten, der har hjulpet mig. Jeg kan ikke rose dem nok, siger Per Gresell.

Ønsker du at drøfte en sag?

Det er altid uforpligtende at henvende sig til os og få foretaget en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  Copyright © 2024 STORM Advokatfirma P/S
  magnifiercross