mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

  Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

  Står du ved en skillevej?

  Få en vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


   [wpseo_breadcrumb]

   Gratis oplæg

   Få vigtig viden fra en advokat med vores gratis inspirationsoplæg. En oplagt mulighed for foreninger, erfagrupper, 12mands grupper og personalegrupper i virksomheder. Vi holder gratis oplæg her hos os eller hos jer. Det bestemmer I.

   Gratis oplæg gennemføres, når der minimum er 10 deltagere. Se bud på oplæg længere nede på siden. Forespørgsel på gratis oplæg skal ske til lly@stormadvokatfirma.dk

   Vi arbejder løbende på at udvikle nye oplæg, og vi hører gerne om konkrete ønsker på mail@stormadvokatfirma.dk eller skriv direkte til den enkelte advokat.

   "Jens Axel Kruchov fra STORM Advokatfirma gav et inspirerende og meget relevant oplæg om, hvad man bør gøre for at undgå at en bodeling dræner virksomheden. Vi gjorde brug af STORM Advokatfirmas tilbud om et gratis oplæg til netværkseventet FIRST Friday på Syndikatet og blev bestemt ikke skuffede.
   Veloplagt og med strejf af humor gav Jens Axel Kruchov deltagerne et overblik over de risici man løber, hvis man ikke har styr på testamente og ejeraftaler – og hvordan man sikrer sig bedre. "

   Morten Ellegaard Larsen, ellegaard ID
   lola jensen arrangement

   Køb af landbrug

   Varighed: 2 timer
   Vært: Jens Axel Kruchov


   Oplægget består i en gennemgang af regler og muligheder for køb af landbrug, herunder finansiering, ejer struktur, prisfastsættelse, lovgivningsmæssige krav og gode råd til etablering som kommende landmand.

    

   Salg af landbrug

   Varighed: 2 timer
   Vært: Jens Axel Kruchov


   Oplægget består i en gennemgang af den forberedelse, en sælger skal gøre inden et salg af et landbrug for at få de bedste salgsvilkår og finde den bedste køber.   Forældrekøb

   Varighed: 2 timer
   Vært: Mark Kray Brandt


   Oplægget består i en gennemgang af regler og muligheder for de forældre, der overvejer at foretage et forældrekøb. På kurset gennemgås reglerne for køb af en udlejningsenhed, finansiering og krav til lejekontrakter. Endvidere belyses de skattemæssige regler ved et salg.

   Arveret og fremtidsfuldmagter

   Varighed: 2 timer
   Vært: Jens Axel Kruchov


   På oplægget gennemgås de arveretlige regler og der opstilles muligheder for at sikre ens pårørende og ægtefælle bedst muligt. Endvidere belyses virkningen af en fremtidsfuldmagt og, hvordan den oprettes og virker.

   Kom godt i gang som selvstændig

   Varighed: 2 timer
   Vært: Christian Bay Nielsen


   Oplægget indeholder en gennemgang af reglerne for hæftelse for gæld, de forskellige ejer strukturer og forretningsmæssige aftaler i form af salgs- og leveringsbetingelser m.v.

    

   Generationsskifte

   Varighed: 2 timer
   Vært: Jens Axel Kruchov


   Oplægget består i en gennemgang af, hvilke hensyn, der skal indarbejdes i et generationsskifte og, hvordan der arbejdes med dette, således at skatter og afgifter minimeres og at familiesammenholdet er intakt efter generationsskiftet.

   Virksomhedsoverdragelse

   Varighed: 2 timer
   Vært: Rune Hyllested


   Oplægget indeholder en gennemgang af processen ved køb/ salg af en virksomheds, herunder de undersøgelser og forberedelser, der skal gøres for at sikre den succesfulde transaktion.

   Lejeret

   Varighed: 2 timer
   Vært: Mark Kray Brandt


   Oplægget henvender sig til udlejere og indeholder en gennemgang af lejeretten, herunder reglerne for ind- og fraflytningssyn, bestemmelser i lejekontrakten, digital kommunikation, samt bestemmelserne om opsigelse og ophævelse og efterfølgende huslejeinkasso.