mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15
STORM > Gratis oplæg
Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.

Står du ved en skillevej?

Få en gratis vurdering af din sag. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter en af vores advokater dig om din sag.


STORM > Gratis oplæg

Gratis oplæg

Få vigtig viden fra en advokat med vores gratis inspirationsoplæg. En oplagt mulighed for foreninger, erfagrupper, 12mands grupper og personalegrupper i virksomheder. Vi holder gratis oplæg her hos os eller hos jer. Det bestemmer I.

Gratis oplæg gennemføres, når der minimum er 10 deltagere. Tilmelding skal ske til wwc@stormadvokatfirma.dk

Vi arbejder løbende på at udvikle nye oplæg, og vi hører gerne om konkrete ønsker på mail@stormadvokatfirma.dk eller skriv direkte til den enkelte advokat.

 

Køb af landbrug

Varighed: 2 timer
Vært: Jens Axel Kruchov


Oplægget består i en gennemgang af regler og muligheder for køb af landbrug, herunder finansiering, ejer struktur, prisfastsættelse, lovgivningsmæssige krav og gode råd til etablering som kommende landmand.


Salg af landbrug

Varighed: 2 timer
Vært: Jens Axel Kruchov


Oplægget består i en gennemgang af den forberedelse, en sælger skal gøre inden et salg af et landbrug for at få de bedste salgsvilkår og finde den bedste køber.Forældrekøb

Varighed: 2 timer
Vært: Henrik Jørgensen


Oplægget består i en gennemgang af regler og muligheder for de forældre, der overvejer at foretage et forældrekøb. På kurset gennemgås reglerne for køb af en udlejningsenhed, finansiering og krav til lejekontrakter. Endvidere belyses de skattemæssige regler ved et salg.

Arveret og fremtidsfuldmagter

Varighed: 2 timer
Vært: Jens Axel Kruchov


På oplægget gennemgås de arveretlige regler og der opstilles muligheder for at sikre ens pårørende og ægtefælle bedst muligt. Endvidere belyses virkningen af en fremtidsfuldmagt og, hvordan den oprettes og virker.

Kom godt i gang som selvstændig

Varighed: 2 timer
Vært: Christian Bay Nielsen


Oplægget indeholder en gennemgang af reglerne for hæftelse for gæld, de forskellige ejer strukturer og forretningsmæssige aftaler i form af salgs- og leveringsbetingelser m.v.

 

Generationsskifte

Varighed: 2 timer
Vært: Jens Axel Kruchov


Oplægget består i en gennemgang af, hvilke hensyn, der skal indarbejdes i et generationsskifte og, hvordan der arbejdes med dette, således at skatter og afgifter minimeres og at familiesammenholdet er intakt efter generationsskiftet.

Virksomhedsoverdragelse

Varighed: 2 timer
Vært: Rune Hyllested


Oplægget indeholder en gennemgang af processen ved køb/ salg af en virksomheds, herunder de undersøgelser og forberedelser, der skal gøres for at sikre den succesfulde transaktion.

Lejeret

Varighed: 2 timer
Vært: Mark Kray Brandt


Oplægget henvender sig til udlejere og indeholder en gennemgang af lejeretten, herunder reglerne for ind- og fraflytningssyn, bestemmelser i lejekontrakten, digital kommunikation, samt bestemmelserne om opsigelse og ophævelse og efterfølgende huslejeinkasso.