Vilkår og betingelser

Jeg accepterer, at de oplysninger som jeg har afgivet til brug for testen anvendes til:

1) At udarbejde mit resultat, hvilket indebærer at medarbejdere hos STORM Advokatfirma bliver bekendt med oplysningerne.

2) At sende resultatet til den mailadresse, som jeg har oplyst.

3) At STORM Advokatfirma må kontakte mig vedrørende mit resultat pr. telefon med henblik på at tilbyde juridisk rådgivning.

4) At oplysningerne opbevares i op til 3 måneder, hvorefter oplysningerne slettes.

Jeg er indforstået med at resultatet af min test ikke udgør individuel juridisk rådgivning, ligesom der ikke etableres et klientforhold mellem mig og STORM Advokatfirma, når jeg accepterer disse vilkår og anvender testen. Resultatet af testen stilles til rådighed for mig, som det er og forefindes, samt uden ansvar af nogen art for STORM Advokatfirma.

STORM Advokatfirma videregiver ikke oplysningerne. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Ved spørgsmål kontakt da

25+ dygtige kollegaer
Mød hele holdet
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross