Landbrugets kompleksitet kræver specialiseret rådgivning

2. oktober 2024
2 minutters læsetid
Landbrugets kompleksitet kræver specialiseret rådgivning

Nogle landbrugssager er komplekse. Løsningen involverer derfor typisk et godt og grundigt kendskab til både landbrugslovgivning, zonelovgivning, skatte- og afgiftsregler og en god portion forretningsforståelse.

Disse komplekse sager løses derfor bedst af en specialist, der har et dybt kendskab til alle elementerne.

STORM Advokatfirmas landbrugsadvokater har arbejdet med denne komplekse rådgivning i mere end 30 år, og vi har erfaring fra løsning af sager i hele Danmark.

Manglende kompetence og mulig inhabilitet

Vi oplever imidlertid, at landmænd rækker ud til den rådgiver, de har deres daglige kontakt til, og at der derfor dannes et hold bag ved landmanden, der måske ikke altid er fuldt ud kompetent til at løse netop denne specialopgave.

Samtidigt oplever vi også, at det pågældende rådgiverhold måske er ansat i den samme forening eller hos samme arbejdsgiver, der skal varetage andre landmænds måske modstridende interesser.

Det kan derfor være vanskeligt at skulle arbejde fuldt ud loyalt og med den diskretion, der er forbundet med at være rådgiver.

Som landbrugsadvokater er vi omfattet af de advokatetiske regler. Det betyder, at vi altid skal sikre os, der ikke er mistanke om inhabilitet og at vi er fuldt ud egnede til at påtage os en opgave.

Drøftelse og prisestimat

Samtidigt giver vi et prisestimat, hvor vi nærmere redegør for, hvad vores arbejde består af og hvad prisen forventes at udgøre.

Hvis der skal indhentes supplerede beregninger eller indsamles informationer til brug for vores juridiske arbejde, har vi en både lang og god tradition for samarbejde med landmandens eksisterende rådgivere.

Det er vigtigt, at der er én, der har ansvaret for at sikre fremdriften i sagen ud fra de mål, der skal nås. Denne opgave påtager vi os gerne.

Tag fat i os

Hvis du har spørgsmål til, hvordan en konkret problemstilling kan løses sammen med os, er du – som altid – velkommen til at kontakte os og få en indledende drøftelse, hvor vi sammen definerer lige præcist dit rådgivningsbehov.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
Jens Axel Kruchov
Jens Axel Kruchov
Advokat, Partner
cross