Butikker og restauranter er fortsat hårdt pressede

14. april 2023
1 minuts læsetid
tomme butikker

Mange tomme lokaler i midtbyerne vidner om at detail- og restaurationsbranchen fortsat har det svært.

Efterveerne efter Corona, høj inflation og høje energipriser er stadig en giftig cocktail for butikker og restauranter rundt omkring i Danmark.

City Manager i Aalborg Cityforening, Jes Asmussen bekræfter over for Nordjyske, at det også er billedet i Nordjyllands største by, Aalborg.

“De sidste par måneder har der været flere tomme lokaler, end der plejer at være. Det er der selvfølgelig flere grunde til”, siger han til avisen.

Tendensen mærkes også hos advokat Rune Hyllested, som rådgiver udfordrede virksomheder.

“Jeg får løbende henvendelser fra både detail- og restaurationsbranchen i hele landet, som har meget svært ved at få enderne til at nå sammen”, siger han og påpeger at den ringere købekraft blandt forbrugerne ikke kun presser de fysiske butikker men også webshops.

Er en virksomhed udfordret, kan en 360 graders risikoafdækning være med til at få et overblik over situationen. STORM Advokatfirma har udviklet et unikt værktøj, der afdækker de farer der kan være forbundet med den videre drift af en virksomhed. Værktøjet giver dig og virksomheden en risikorapport.

Læs mere om 360 graders risikoafdækning

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross