Fisker konkurs – fiskeriet har det svært

26. januar 2023
1 minuts læsetid
fisker konkurs

Høje brændstofpriser og mindre kvoter efter Brexit har gjort det sværere at være fisker. Nu er en fisker gået konkurs, og advokat Mikkel Anker Pedersen er udpeget til kurator.

Fisker Jonny Olsen fra Thorup Strand har gennem et år forsøgt at sælge kutteren HM93, da han ikke længere selv kan drive fiskeri. Det er dog ikke lykkes.

– Der er ikke kommet en eneste henvendelse på båden, overhovedet. Jeg tror, der er for meget til salg og for få unge mennesker, der vil være fiskere, siger Jonny Olsen til Nordjyske og oplyser, at han derfor valgte at begære sin virksomhed ”LIV v/Jonny Olsen” konkurs.

Ifølge flere medier har fiskeriet det svært. Årsagen er de høje brændstofpriser og små fiskekvoter efter Brexit. Det rammer ifølge DR også følgehvervene.

Advokat Mikkel Anker Pedersen er udpeget til kurator i boet ”LIV v/Jonny Olsen under konkurs”

– Vi er som led i håndteringen af konkursen ved at danne os et overblik over aktiver og gæld i virksomheden. Vi skal i forlængelse heraf blandt andet have afklaret, hvad der skal ske med fiskekutteren Liv, siger han til Nordjyske.

Ved interesse i kutteren HM93 kontakt da Mikkel Anker Pedersen på telefon 20 73 64 73 eller mail map@stormadvokatfirma.dk

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Mikkel Anker Pedersen
  Mikkel Anker Pedersen
  Advokat, Partner
  cross