mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Konkurs

Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring med at behandle konkurser, og påtager os derfor kuratorhvervet inden for alle brancher. Vi kan bistå den økonomisk nødlidende virksomhed eller person, panthavere, leverandører, ansatte der vil indgive konkursbegæring på grund af manglende løn, samt Gældsstyrelsen. 

Aktuelt: Tilbagebetaling af momslån. Læs mere på siden Tilbagebetaling af momslån: Hvad gør du?

Vores insolvensteam udgøres af dygtige specialister, der har en bred viden og erfaring inden for alle områderne af insolvens. Flere af STORMs specialister er Certificerede Insolvensadvokater, og medlemmer af Gældsstyrelsens Advokatpanel, der varetager bobehandling, der beror på krav fra staten.

Behandling af konkursboer

Vi håndterer konkursbehandling professionelt, handlekraftigt og med stor kompetence. Vi har således erfaring med behandling af alle typer af konkursboer – lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed og op til de store selskaber samt landbrug med drift. Vi har ligeledes stor erfaring med salg på tvangsauktioner, hvilket kan være et element i behandlingen af konkursboerne

Vi har sat konkursbobehandlingen i system for at sikre en effektiv og ensartet proces. Vi har derfor udarbejdet faste fremgangsmåder for behandlingen af de forskellige typer konkursboer. Dette sikrer, at der altid er fremdrift i og overblik over boet.

Med princippet om lighed in mente, har vi fokus på at tilvejebringe den størst mulige værdi for konkursboets kreditorer og panthavere. Dette gøres blandt andet ved at være nærværende og tilgængelig, og have fokus på samarbejdet med fallenten, konkursboets panthavere og øvrige interessenter.

I kraft af det store antal sager, som vi behandler årligt, har vi en stor og bred erfaring inden for insolvensret, hvilket vores klienter får gavn og glæde af. Vores advokater har stor erfaring som kuratorer for boer i hele Danmark. Vi håndterer alt lige fra konkursdekret til afslutning af potentielle konkurskarantænesager. 

STORMs advokater kan rådgive om alle aspekter af insolvensret, herunder hvordan man som virksomhedsejer skal håndtere en truende konkurs, hvorledes man håndterer at blive mødt med et omstødelseskrav fra en konkursramt leverandør, hvorledes man håndterer at ens kunder ikke overholder deres betalingsforpligtelser som følge af skrantende økonomi, eller hvorledes en udfordret likviditet skal håndteres. 

Konkursbegæring fra en kreditor

Hvis en kreditor ønsker, at en virksomhed skal tages under konkursbehandling, skal der udarbejdes en konkursbegæring til skifteretten. Konkursbegæringer skal være skriftlige og indeholde alle oplysninger om både skyldner og kreditorer. Det er herefter skifteretten, der vurderer om virksomheden opfylder insolvenskravet i henhold til konkursloven. Hvis din virksomhed bliver truet med konkurs, bør du straks henvende dig til en advokat.

Egen konkursbegæring

En egenbegæring om konkurs kan være den rigtige løsning, hvis din virksomhed ikke har midler til at fortsætte driften, hvilket i givet fald vil sige, at virksomheden er insolvent. I denne situation kan vi være behjælpelig med at indgive konkursbegæring til skifteretten, så virksomheden kan lukke på en ordentlig måde.

I STORM har vi konkursadvokater, der kan være dig behjælpelig med alt lige fra hvad en konkurs betyder for dig som privatperson, for enkeltmandsvirksomheder, konkurser i byggeriet, hvor lang tid en konkursbehandling tager, hvad konkursdekret er, annoncering i statstidende, anmeldelser af krav i konkurs, hvorledes man beregner dividende i konkursbo, medarbejdernes løn, hvad det betyder at være personlig konkurs, og om man må starte virksomhed efter konkurs samt alt andet.

Kontakt vores advokater med speciale i konkurs, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.