Nyt advisory board med fokus på forretning og værdiskabelse

24. august 2022
2 minutters læsetid
advisory board

STORM Advokatfirma har fået nye medlemmer af sit advisory board. Ind er kommet associeret professor ved Aalborg Universitet Morten Lund og CCO Lars Glinvad.

Forretningsudvikling og værdiskabelse bliver omdrejningspunktet for arbejdet i STORM Advokatfirmas advisory board. Derfor er der fundet to profiler, der er eksperter på netop disse områder.

Morten Lund, der er Vice Head of Business School og associeret professor ved Aalborg Universitet, er det ene nye medlem.

– Jeg er trådt ind i advisory boardet, fordi det helt tydeligt er en virksomhed der gerne vil udfordre og afprøve nye forretningsmodeller og arbejde med værdiskabelse for kunderne. Samtidig er det en interessant og kompetent ledelse, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med, siger Morten Lund.

Det andet nye medlem er CCO og tidligere direktør, Lars Glinvad.

– STORM er et anerkendt, større advokatfirma hvis værdier matcher mine, siger han om motivationen for at træde ind i advisory boardet.

For ejerne af STORM Advokatfirma har det været vigtigt i rekrutteringen af nye medlemmer, at de skulle være erfarne eksperter, men også at kemien mellem ejerkreds og advisory board skulle være der.

– I ejerkredsen er vi stolte af, at vi har kunnet tiltrække to så stærke profiler, der hver især besidder de kompetencer, vi har brug for. Og kemien, den er der helt bestemt, siger CEO, Rune Hyllested.

Første møde afholdt

Advisory boardet har holdt sit første møde og er dermed trukket i arbejdstøjet.

– Der er en god energi til at fortsætte professionalismen i STORM, og alle er gode til at bidrage og lydhøre for at skabe yderligere værdi for STORM og vores kunder, lyder det umiddelbart efter mødet fra Lars Glinvad, og han suppleres af Morten Lund:

– Jeg har fået bekræftet min motivation for at sige ja til at blive medlem af advisory boardet, og jeg har fået bekræftet at det er en velovervejet og veldrevet forretning.

Hos ejerkredsen i STORM Advokatfirma er man efter første møde, blevet bekræftet i valget af medlemmer af advisory boardet.

– Det er helt tydeligt, at de begge kommer med nogle stærke kompetencer, som de vil bringe i spil i forhold til STORM Advokatfirma, og de er helt klar til at trække i arbejdstøjet, siger Rune Hyllested.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross