Restaurant La Familia i Skagen konkurs – mulighed for salg undersøges

2. november 2022
1 minuts læsetid
la familia skagen

Skifteretten i Hjørring har taget La Familia ApS under konkursbehandling. Virksomheden har drevet restauration fra en adresse i Skagen.

Advokat Rune Hyllested er udpeget som kurator og han oplyser til Nordjyske, at han på vegne af konkursboet lukkede restauranten i fredag den 28. oktober 2022.

Til mediet oplyser kurator også, at han undersøger mulighederne for et salg af virksomheden.

– Vi er fortsat ved at afsøge, om bygning, restaurant og inventar skal sælges enkeltvis eller samlet. Det afhænger af, hvad der giver konkursboet den bedste pris, siger Rune Hyllested til Nordjyske.

Interesserede købere kan kontakte Rune Hyllested på telefon 22 22 55 24 eller mail rh@stormadvokatfirma.dk

Restaurationsbranchen synes i denne tid at være udfordret.

– Jeg får den del henvendelser fra restaurationsejere, som har store udfordringer med at betale energiregningen og betale for råvarer der bliver dyrere samtidig med at man står over for tilbagebetaling af hjælpepakker under coronakrisen og forbrugere, som i stigende grad holder på pengene, fortæller Rune Hyllested.

Står din restauration i en lignende situation? Så tøv ikke med at henvende dig til Rune Hyllested, så du kan få vendt dine muligheder.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  cross