Vi sørger for en effektiv bobehandling. Med kort varsel stiller vi et stærkt hold af specialiserede og erfarne jurister inden for insolvensret. Kontakt os allerede i dag, så vi hurtigt kan give dig kvalificerede anbefalinger til de rigtige løsninger.
Vi rådgiver alle former for kriseramte virksomheder, långivere og andre kreditorer i forbindelse med rekonstruktion, konkursbehandling, omstruktureringer, tvangsopløsninger, omstødelsessager, konkurskarantænesager og likvidationssager.
Det handler både om at redde, hvad reddes kan, men også at få sikret værdier, så de kan afhændes til den højest mulige salgspris. Som kurator sørger vi for at afvikle eller videresælge virksomheden på en forsvarlig måde og få solgt boets aktiver bedst muligt til fordel for kreditorer og panthavere.
Vi håndterer sager i hele landet.
Behandlingen af en sag består af flere faser, som vi sørger for at gennemføre hurtigt og effektivt. Vi har en stram processtyring, da der ofte er tale om omfangsrige og komplekse opgaver.
Vi har udviklet et koncept for vores arbejde med konkursboer på baggrund af mangeårige erfaringer med en meget struktureret proces for konkurser i landbruget. Dette koncept sikrer en høj kvalitet og en effektiv sagsgang til fordel for alle implicerede parter.
I forbindelse med køb eller salg af en nødlidende virksomhed, opstår der ofte mange juridiske problemstillinger, der kan være svære at håndtere. Det er vigtigt at disse problemstillinger bliver varetaget, så man som køber eller sælger ikke bliver ansvarlig for handlinger i strid med loven.
Vi har stor erfaring med nødlidende virksomheder, der skal overdrages, hvilket har medført en grundig og effektiv overdragelsesproces, hvor du som køber eller sælger kan overdrage din virksomhed uden bekymringer om et retligt efterspil.
Tag fat i os, så vi kan give dig vores kvalificerede anbefaling til en løsningsmodel, der skaber størst mulig værdi for dig, og samtidig begrænser tabene for de involverede parter.
En cocktail af uforudsete hændelser endte med at koste den 20 år gamle virksomhed Bon-fire ApS livet. Virksomheden designede og producerede op til konkursen i starten af april 2024 bålkøkkener med tilbehør og importerede gasgrill, der blev solgt hos Coop og byggemarkeder landet over.
Virksomheden var solid, men en række udefrakommende hændelser endte med at koste virksomheden livet.
Advokat Rune Hyllested blev af skifteretten udpeget som kurator og sammen med resten af holdet fra Storm Advokatfirma lykkedes det at sælge størstedelen af virksomheden.
Se og hør medejer og CEO, René Stage fortælle historien i videoen.
Hvis din virksomhed er i økonomiske vanskeligheder, bør du kontakte en advokat, der er specialist i insolvens, der kan rådgive om handlemulighederne i virksomhedens aktuelle situation. Det er yderst vigtigt, at alle løsningsmuligheder er overvejet, inden virksomheden begæres konkurs, herunder bl.a. mulighederne for yderligere kreditfacilitet, salg, rekonstruktionsbehandling mv.
En konkurs vil påvirke virksomhedens leverandører på flere måder. For det første vil leverandøren ikke opnå betaling af sit tilgodehavende, medmindre der er aftalt en gyldig sikkerhed. Leverandøren er derfor henvist til at anmelde sit tilgodehavende i konkursboet og afvente, om der bliver midler i boet til udlodning af dividende. Hvis konkursboet for en periode viderefører driften af virksomheden, og i den forbindelse bestiller varer eller ydelser hos leverandøren, er konkursboet forpligtet til også at betale for de varer eller ydelser, som konkursboet har bestilt.
Som leverandør til en konkursramt virksomhed skal man først og fremmest undersøge, om der foreligger et udestående for varer eller ydelser, som er leveret før konkursens indtræden. Hvis det er tilfældet, kan kravet anmeldes over for konkursboet. Kravets status i konkursboet afhænger af, hvilken aftale der lavet med den konkursramte virksomhed, herunder om f.eks. varer er solgt med gyldigt ejendoms- eller konsignationsforbehold eller lignende sikkerhed. Er der ingen særlig aftale er leverandøren henvist til at anmelde sit tilgodehavende opgjort pr. dekretdagen, og må afvente om der er midler i boet til udlodning af dividende. Der gælder ingen almindelig ret til at tilbagetage ubetalte varer. Hvis man ikke opnår dækning af sit tilgodehavende, er det muligt at søge fradrag for momsen af det tabte tilgodehavende.
En julidag i 2019 gik byggefirmaet Lund & Staun A/S konkurs. Konkursbegæringen den sommermorgen var kulminationen på et langt og udmarvende forløb for byggefirmaet. Dette er historien set fra direktør og medejer Henrik Stauns side. Men også historien om, at der er et liv efter konkursen.
Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.