Stor lagerbinding truer webshops

7. juni 2023
1 minuts læsetid
Stor lagerbinding truer webshops

De danske forbrugere svinger ikke kreditkortet i det omfang, som landets webshops havde forventet. Derfor kæmper flere webshops lige nu med for stor lagerbinding, der i sidste ende kan true virksomhedernes eksistens.

Hos STORM Advokatfirma har advokat Rune Hyllested den seneste tid oplevet et stigende antal henvendelser fra virksomheder der driver webshops, hvor man oplever faretruende lavt salg. Ofte er det webshops, der sælger luksusprodukter.

”Set over en bred kam gælder det for disse webshops, at de er udfordrede på grund af store lagerbindinger. Typisk er likviditeten bundet i lageret og et manglende salg gør, at man i sidste ende ikke kan betale lønninger og husleje”, siger han.

Læs også: American Sports Outlet ApS konkurs

Rune Hyllested har mange års erfaring med at rådgive udfordrede virksomheder. Han kan se, at webshopsne har en stor udfordring.

”Mange prøver at holde udsalg med store rabatter. Det kan også på kort sigt være likviditetsgivende, men på længere sigt kannibaliserer virksomheden på sin indtjeningsevne”, siger Rune Hyllested.

Læs også: Runners Lab ApS konkurs

Løsningerne er individuelle for webshopsne og Rune Hyllested opfordrer derfor til at man tager kontakt til ham, hvis man står med udfordringer. Desto før desto bedre.

Du kan ringe alle ugens dage direkte til advokat Rune Hyllested på 22 22 55 24 kl. 7 – 22. Samtalen er fortrolig og koster ikke noget.

Vi håndterer sager i hele landet.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  cross