STRØM Bike ApS konkurs

18. januar 2024
1 minuts læsetid
Strøm Bike ApS konkurs

Virksomheden STRØM Bike ApS er af Sø- og Handelsretten taget under konkursbehandling. Virksomheden har designet, produceret og solgt elcykler.

STRØM Bike ApS blev etableret i 2017. Virksomheden har selv designet sine cykler og fået dem produceret for at sælge dem online.

Virksomheden er af Sø- og Handelsretten taget under konkursbehandling. I den forbindelse er advokat Rune Hyllested udpeget som kurator i konkursboet.

Anmeldelse af krav mod STRØM Bike ApS

Krav mod selskabet skal anmeldes via mail inden 4 uger efter bekendtgørelse om konkursen i Statstidende med angivelse af sagsnummer 38474.

Anmeldelsen skal være bilagt kontoudtog og dokumentation for kravet, for eksempel fakturakopi eller domsudskrift. Kontoudtog fra bogholderi er ikke i sig selv tilstrækkelig dokumentation for kravet.

Anmeldelsen af kravet skal, jf. skatteindberetningslovens regler, tillige indeholde fuldstændige oplysninger om anmelderens identitet.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  cross