Er det for sent at få erstatning?

10. september 2021
1 minuts læsetid
Er det for sent at få erstatning

Er det for sent at få erstatning, hvis man eksempelvis er kommet til skade på sit arbejde eller i en trafikulykke?

Når man er kommet til skade, eksempelvis i forbindelse med sit arbejde eller en trafikulykke, og sagen er afsluttet, kan man få genoptaget sin erstatningssag, hvis betingelserne for det er opfyldt.

Ifølge loven har man mulighed for at få genoptaget sin erstatningssag, hvis der er sket væsentlige ændringer i de faktiske omstændigheder, som blev lagt til grund for forsikringsselskabernes eller Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings afgørelse.

I nogle situationer kan man have pådraget sin en varig skade, der muliggør at man stadig kan varetage sit arbejde. Kan man efterfølgende ikke længere varetage arbejdet, på grund af de varige skader man pådrog sig, har man mulighed for at få genoptaget erstatningssagen og søge yderligere erstatning.

Vigtige frister

Der er visse frister for hvor længe man kan få genoptaget sin erstatningssag. Man skal derfor ikke vente for lang tid med at søge om genoptagelse af sagen, når der sker ændringer i ens situation og sagen er afsluttet.

Er du i tvivl om du er berettiget til at få din sag genoptaget, kan du kontakte en advokat med speciale i erstatningsret for at få vurderet sin sag.

Vi har i mange år hjulpet klienter med at få genoptaget sager. Du er velkommen til at kontakte os og få en gratis vurdering af din sag.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    shapol n. enggaard
    Shapol N. Enggaard
    Advokat, Partner
    cross