Cool East: Glade børn i sej bydel

6. februar 2018
2 minutters læsetid

Sammen om Aalborg Øst. Stolt af Aalborg Øst. Projektet Cool East handler om at få Aalborg Øst og dem, der bor i bydelen frem i det lys der gør, at man er stolt af bo og arbejde i postnummer 9220. Senest har 300 børn fra Tornhøjskolen fået en anderledes skoledag.

Torsdag den 1. februar havde Cool East fornøjelsen af at være vært for 300 glade skolebørn i alderen 6-15 år. En hel skoledag blev brugt på aktiviteter og udfordringer under temaet “Aalborg Øst”.
Inddelt efter aldersgrupper stiftede lærere og elever bekendtskab med alt fra videointerviews, e-sport, Gigantium som kulturinstitution, bag kulisserne i Musikkens Hus, brandmænd til ishockeyheltene fra Aalborg Pirates.

Men det var ikke slut her. For dagen efter kom den store finale til ishockeykampen mellem Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital, hvor både elever, familier og lærerne var inviteret til kampen af Cool East.

Om Cool East

Med ishockeyklubben Aalborg Pirates i front er et stærkt hold af virksomheder gået sammen om at skabe mulighed for sunde, sjove og meningsfulde aktiviteter i Aalborg Øst. Det handler om at skabe samhørighed blandt beboerne og understøtte stoltheden ved at leve, bo og arbejde i postnummer 9220 – Aalborgs centrum for omsætning, viden og vækst.

Projektet hedder Cool East. Cool East er hovedsponsor for Aalborg Pirates og står derudover bag en lang række andre aktiviteter som eksempelvis koncerter, fastelavn, legeland, pudekampe, motionsdage, temadage for skoler og mange flere sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Udover STORM Advokatfirma er Aalborg Havn, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Thomsen & Fals, Hustømrerne, Artic Import og Aalborg Stevedore Company partnere i Cool East.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ring 8.00 - 16.00
+45 72 30 12 05
Eller skriv til os 24/7
mail@stormadvokatfirma.dk
cross