Tillykke: Ishockey-eventyr for fuld udblæsning

25. april 2018
2 minutters læsetid

Aalborg Pirates vandt tirsdag aften det danske mesterskab i ishockey efter en spændende finaleserie. Flere gange har klubben været ved at lukke, men en turnaround for tre år siden har vist, at alt kan lade sig gøre. Også i ishockey-hallen.

Den grimme ælling skulle så grueligt meget igennem, før den foldede sig ud som den smukkeste svane. Tirsdag aften eksploderede Cool East Arena i sand lykkerus, da Aalborgs ishockey-stolthed efter knap fire årtiers mesterskabstørke endelig viste sig som en flyvedygtig ishockey-mester. Samme sæson som pokaltitlen kom i hus. Aalborg Pirates vinder af The Double 2018.

Hån, grimme ord og nedladende bemærkninger har været en del af hverdagen for både fans og spillere i Aalborg Pirates siden det seneste mesterskab i 1981. Men ordene er med ét forstummet.

– Det er fantastisk for Aalborg Pirates, for Aalborg og for nordjysk ishockey, at mesterskabet nu er i hus, siger CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested, der er næstformand for storsponsorkonceptet Cool East.

Rejsen til mesterskabet har været hård. Flere gange har det været tvivlsomt, om der kunne spilles professionel ishockey i Aalborg. Men for tre år siden kom den turnaround, der skulle vise sig at være altafgørende.

En ny bestyrelse og administrerende direktør Thomas Bjuring kastede sig ud på glatis og præsenterede en storstilet og meget ambitiøs forretningsstrategi. Væk var ”sådan plejer vi at gøre”. Ind på isen kom en række store virksomheder, der var gået sammen i et CSR-projekt kaldet Cool East. Læs mere om det unikke sponsorkoncept her

– Mesterskabet kan være med til at understøtte hele fundamentet og meningen med Cool East, nemlig at skabe stolthed over at bo og arbejde i Aalborg Øst, siger Rune Hyllested.

Han var selv til stede under tirsdagens historiske øjeblik.

– Sikken en kulisse og fantastisk stemning. Det bliver en aften, der går over i ishockeyhistorien. Men også som en fremragende kulmination på den turnaround, der blev besluttet for tre år siden, siger næstformanden for Cool East.

For at hylde Aalborg Pirates og det sammenhold og samarbejde, der er skabt med Cool East, valgte STORM Advokatfirma tirsdag aften at pryde sin bygning med et stort banner.

Fremtiden ligger åben for Aalborg Pirates, der nu har bredt vingerne ud som den smukkeste ishockey-svane.

CSR-projektet Cool East består af følgende virksomheder: Aalborg Havn, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Thomsen & Fals, Hustømrerne, Artic Import, Aalborg Stevedore Company, A. Enggaard A/S og STORM Advokatfirma.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross