mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 - Åbningstider man-tors 08-16 og fre 08-15.

Nyheder


Dato: 
|

Når sponsoratet ikke bare er et sponsorat

Der er kommet stabilitet og fremdrift på både isen og i det økonomiske maskinrum hos den professionelle ishockeyklub Aalborg Pirates.

Lørdag den 20. januar 2018. Dagen der for alvor markerede den forvandling Aalborgs ishockeystolthed har været gennem de senest år. Aalborg Pirates kunne bryde ud i jubel, løfte pokalen og kalde sig pokalmestre. 

Blandt de aalborgensiske ishockeyfans har der været sukket efter dette øjeblik i mange, mange år. Og hvem ved? Måske bliver det denne sæson, den mest attraktive pokal kan løftes. Mesterskabspokalen. I skrivende stund har klubben sikret sig en andenplads i grundspillet, og går ind i kvartfinaleserien med masser af tillid. 

– Det var en fantastisk følelse og et klart bevis på, at vi gør og har gjort noget rigtigt, siger administrerende direktør i Aalborg Pirates, Thomas Bjuring.

Der var nok heller ikke mange, der havde troet på det for tre år siden. Endnu engang havde klubben økonomiske problemer og det så dystert ud for professionel ishockey i landets tredjestørste kommune.

Økonomisk redningsplanke
En ny bestyrelse og administrerende direktør Thomas Bjuring kastede sig ud på glatis og præsenterede en storstilet og meget ambitiøs forretningsstrategi. Væk var ”sådan plejer vi at gøre”. Ind på isen kom en række store virksomheder, der var gået sammen i et CSR-projekt kaldet Cool East. Projektet blev storsponsor for klubben og forventede samtidig at klubben gav igen, ved at være dynamo i at skabe aktiviteter, der giver stolthed over at bo, arbejde og leve i Aalborg Øst.

– Økonomien i mange sportsklubber er dybt afhængig af resultaterne på måltavlen og omsætning under kampene. Med Cool East er formålet at få folk til at involvere sig, være en del af et fællesskab og bidrage med god stemning, som i sidste ende har stor betydning for både resultat på isen og bundlinjen, sagde Thomas Bjuring ved præsentationen af Cool East.

Vi vender tilbage til Cool East om lidt. For det er i løbet af de seneste tre år lykkes at få skabt stabilitet i økonomien og fremdrift i den forretning, som en professionel idrætsklub også er. Ingen forretning, intet hold i den bedste række.

– Det har længe været sådan, at de fire klubber med den største økonomi besætter de fire første pladser i ligaen. Det er vi ved, at lave om på. Vi måtte i første omgang spille med mange unge spillere af egen avl, fordi økonomien ikke var til de vilde kontrakter. Nu har spillerne fået rutine og hår på brystet, og det afspejler sig i tabellen, siger direktøren.

Tilbage til Cool East. For der ligger en klar strategi bag CSR-projektet, både fra virksomhedernes og Aalborg Pirates side.

– Vi vil være nærværende i alt, hvad vi gør. Mange virksomheder vil CSR, men har måske ikke overskuddet til at føre det ud i livet, da det er en løbende proces, der skal vedligeholdes og udvikles. Det gør vi så for virksomhederne, samtidig med at de støtter os økonomisk, siger Thomas Bjuring.

STORM Advokatfirma er en del af Cool East-projektet og dermed sponsor i Aalborg Pirates. Formen på sponsoratet er præcis det, man er gået efter hos STORM.

– CSR er en del af vores strategi, for vi vil gerne tage ansvar for det omkringliggende samfund. Vi vil også gerne støtte op om den professionelle sport, så Cool East passer perfekt for os, siger CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested, der samtidig sidder i bestyrelsen for Cool East.

Billige billetter og nye sponsorater
Det falder godt i tråd med, at man hos Aalborg Pirates ikke ønsker at gøre, som man plejer. Et typisk sponsorat i den dansk klub kaster en reklame i hallen og nogle VIP-billetter af sig. Det, nogle kalder for en udvidet stadionplatte.

– Der er selvfølgelig de virksomheder, som lige præcis ønsker sig dem form for sponsorat. Dem rummer vi også, men vi spøger altid ind til, om ikke det kunne være interessant at få noget mere ud af sponsoratet, siger Thomas Bjuring.

Det er ikke kun virksomhederne, der bliver tilbudt noget, de ikke får ret mange andre steder. Det gælder i høj grad også publikum. Eksempelvis med meget lave billetpriser.

Da Aalborg Pirates lancerede billetter til 40 kroner stykket inkl. en øl eller vand, blev der sikkert rystet på hovedet i mange professionelle sportsklubber. Entreindtægterne er nemlig en vigtig del af klubbernes økonomi. Derfor koster det typisk pænt over 100 kroner pr. person bare for at komme ind til en sportskamp.

– Vi har erkendt, at det ikke blot er de andre sportsgrene, vi konkurrerer med, men også alle de øvrige kulturtilbud rundt omkring. Det løber jo hurtigt op, når en familie på fire skal afsted og hvorfor så ikke tage i zoo fremfor til ishockey, spørger Thomas Bjuring retorisk.

Og noget er der om snakken. Hos Aalborg Pirates er tilskuertallet steget markant og dermed også omsætningen til de enkelte hjemmekampe. Det er sket på grund af den lave billetpris, men også fordi Cool East har øget kendskabet til klubben.

– Og så er ringen ligesom sluttet for os, når de børn og voksne, vi har været i kontakt med via arrangementer i Cool East-regi, begynder at komme og se vores kampe, siger Thomas Bjuring.

Han arbejder løbende på nye tiltag, både over for sponsorer og publikum.

– Vi kigger meget mod den måde, man gør tingene på i USA. Vi kan selvfølgelig ikke kopiere tingene én til én, men vi kan bruge meget af de og skalere det i forhold til os, siger direktøren.

CSR-projektet Cool East består af følgende virksomheder: Aalborg Havn, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Thomsen & Fals, Hustømrerne, Artic Import, Aalborg Stevedore Company, A. Enggaard A/S og STORM Advokatfirma.

Mød vores team med specialistviden og handlekraft

 • Rune Hyllested

  Advokat (L), CEO
  "Jeg arbejder med erhvervslivets transaktioner, hvor jeg tænker fremsynet og helhedsorienteret."
 • Jens Axel Kruchov

  Advokat, Partner
  "Jeg arbejder med familieret og landbrugsret, hvor jeg lægger et helhedssyn på mine kunders udfordringer og muligheder."
 • Shapol N. Enggaard

  Advokat, Partner, CMO
  "Er du kommet til skade, skal du have den rigtige erstatning. Stå ikke alene med forsikringsselskabet."
 • Charlotte Marie Schmidt Christensen

  Advokat
  "Når en ulykke rammer, er der mange bekymringer, der melder sig. Jeg sørger for, at du ikke skal bekymre dig om at få den rigtige erstatning."
 • Susanne Dalsager

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have en god dialog med kunderne."
 • Susanne Termansen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have en god dialog med kunderne."
 • Louise Bach Tindbæk

  Sagsbehandler
  "Jeg lægger stor vægt på at have en god dialog med vores kunder."
 • Karina Bjergbæk

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have en god og løbende dialog med kunderne."
 • Bente Thomsen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at skabe en god kontakt til kunderne."
 • Ditte Frederiksen Østergaard

  Advokat (L)
  "Jeg arbejder med familie- og arveret, hvor jeg lægger afgørende vægt på nærværende og ordentlig rådgivning."
 • Helena Hvid Sørensen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig, at du som klient oplever en høj faglig og fokuseret sagsbehandling for at sikre dig de bedst mulige resultater."
 • Lena Thomsen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have en god dialog med kunderne."
 • Mark Kray Brandt

  Advokatfuldmægtig
  "Det er vigtigt for mig, at mit arbejde udføres præcist, effektivt og professionelt."
 • Katrine Rytter Villadsen

  Advokatfuldmægtig
  "Mit primære arbejdsområde er inden for fast ejendom."
 • Erik Braad

  Advokat (L)
  "Mine faglige specialeområder er fiskeriets forhold, entrepriseret og projektudvikling af fast ejendom."
 • Lene Braad

  Advokat
  "Jeg er ligefrem i min rådgivning, og jeg lægger stor vægt på, at klienten er orienteret om sagens forløb, og dermed føler sig tryg."
 • Vinni Mikkelsen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at have god og løbende dialog med klienter og samarbejdspartnere, så vi opnår de bedst mulige resultater."
 • Christian Bay Nielsen

  Advokatfuldmægtig
  "Det er vigtigt for mig, at klienten får et solidt juridisk håndværk, men præsenteret på en måde normale mennesker kan forstå."
 • Birthe Landbo Bundgaard

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig, at sagsbehandlingen er ordentlig og effektiv med henblik på opnåelse af det bedst mulige resultat for klienterne."
 • Maria Als Levisen

  Advokatfuldmægtig
  "Jeg beskæftiger mig primært med behandling af konkursboer og rådgivning af erhvervsdrivende, hvor mit fokusområde er landbrugets retsforhold"
 • Jee Pedersen

  Sagsbehandler
  "Jeg lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienterne og yde den bedste service."
 • Susanne Lang Pedersen

  Sagsbehandler
  "Jeg lægger stor vægt på at være tilgængelig for klienterne og yde den bedste service."
 • Katrine Nedergaard Paaske

  Advokatfuldmægtig
  "Mit primære arbejdsområde er personskadeerstatning."
 • Marie Bjerre

  Advokat
  "Internationalt udsyn og fokus på kvalitet og grundighed"
 • Birgithe Fabricius

  Sagsbehandler
 • Mathilde Paulsen

  Stud. Jur
  "I mit arbejde prioriterer jeg struktur og grundighed, men med en effektiv udførelse."
 • Line Willum

  Kontormedhjælper
 • Ann Gregersen

  Køkkenmedhjælper
  72 30 12 05
 • Winnie W. Clausen

  Receptionist, Event Manager
  "Jeg sætter en stor ære i at yde en kvalitetsbevidst og effektiv service"
 • Henriette Sølvberg Duus Nielsen

  Sagsbehandler
 • Anette Viborg

  Digital Marketingkoordinator
  "Jeg brænder for den professionelle og nærværende tilstedeværelse online"
 • Maria Porsborg

  Advokat, CPCO
  "Hos STORM Advokatfirma er medarbejderne unikke ressourcer"
 • Lars Lyngdahl

  CCO
  "Den gode historie er mit mantra."
 • Michael Friang Jensen

  Digital Marketingkoordinator
  "Jeg er bindeled mellem teknologi og mennesker, jeg får andre til at forstå den digitale tilgang."
 • Sebastian Glanz

  Direktionsassistent
 • Samida Bachmann

  Stud. Jur
  "Mit primære arbejdsområde er insolvensret, hvor jeg assisterer i behandlingen af konkursboer."
 • Andreas Darwin Madsen

  Stud. Jur
 • Heidi Myrup

  Sagsbehandler
  "En god dialog med klienten og løbende orientering af sagsforløbet er vigtigt for en god sagsbehandling"
 • Lene Simonsen

  Bogholder
  "I mit arbejde sætter jeg en ære i at gøre tingene ordentligt og effektivt"
 • Christian Adriansen

  CFO
  "Jeg lægger stor vægt på, at vores administrative processer fungerer optimalt"
 • Cille Bøgeskov Madsen

  HR Assistent
 • Niells Henrik Møller

  Driftsleder
 • Line Boye Pedersen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig, at du føler, at du er i trygge hænder hos STORM."
 • Henrik Jørgensen

  Advokat (L)
  "Det er min opfattelse, at de bedste resultater opnås via et tæt samarbejde med klienten og ved at have en klar forståelse for klientens interesser og mål"
 • Kim Furbo Agerskov

  Stud. Jur
  "I mit arbejde lægger jeg fokus på effektivitet, samarbejde og høj faglig kvalitet"
 • René Simonsen

  Advokatfuldmægtig
 • Maria Hermansen

  Digital Marketingkoordinator
 • Majken Stegenborg

  Advokatfuldmægtig
  "I mit arbejde er det vigtigt for mig, at alle sagens parter behandles ordentligt med en naturlig respekt og værdighed."
 • Janni Mørch Jacobsen

  Sagsbehandler
  "Det er vigtigt for mig at være tilgængelig for klienterne og yde en god service."
 • Kim Pagels

  Jurist
  "Jeg har siddet på begge sider af bordet, først i fagforbund, senere i Arbejdsskadestyrelsen (nu Arbejdsmarkedets Erhvervssikring)"
 • Thomas Lindschouw

  Advokat (L)
  "I min rådgivning har jeg fokus på at skabe størst mulig værdi for klienten."
 • Camilla Nowak

  Advokat
  "Hvorfor jeg ikke alene kan bidrage med teoretisk viden men også med praktiske løsninger."
 • Louise Steen Vedsø

  Økonomiassistent
 • Mikkel Anker Pedersen

  Advokat, Partner
  "Jeg beskæftiger mig primært med behandling af konkursboer."
 • Torben From

  Advokat (H), mediator
  "For mig er det vigtigt at forstå din virkelighed og dine behov. Det er på den baggrund, jeg kan sikre de rigtige juridiske muligheder og dermed de rigtige løsninger for dig"
....

Vil du gerne ringes op?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op snarest muligt.