CSR er ikke velgørenhed

7. september 2018
2 minutters læsetid

STORM Advokatfirma arbejder aktivt med CSR på mange forskellige niveauer, fordi det giver mening for virksomheden og for det omkringliggende samfund. Men CSR er ikke det samme som velgørenhed, slår advokat (L) og CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested fast i en podcast.

I branchemediet K-News’ podcastserie ”Magtens Tredeling” bliver Rune Hyllested i afsnittet ”CSR som konkurrenceparameter” interviewet om advokatfirmaets tilgang til CSR. Her slår han blandt andet fast, at man ikke skal forveksle CSR med velgørenhed.

– Hvis man tror, at det er velgørenhed, og det hører jeg stadigvæk, så skal man skynde sig at få den punkteret. For det er et led i det, at drive virksomhed, så det har et kommercielt sigte. At vi så tager et socialt ansvar, og er med til at løfte det omkring os, er kun godt. Det er godt for virksomheden og godt for samfundet. Og det er derfor det giver så god mening, at arbejde med CSR, siger Rune Hyllested.

På spørgsmålet om, hvordan STORM Advokatfirma arbejder med CSR, fortæller Rune Hyllested om virksomhedens involvering i projektet ”CoolEast”, hvor han er næstformand i bestyrelsen.

– Vi har en bydel oppe i Aalborg, der hedder Aalborg Øst, og den har været socialt belastet i en periode. Her er der lavet en bestyrelse, som arbejder med hvordan man kan løfte området helt konkret og helt praktisk. Kan man lave noget med den lokale ishockeyklub, hvor de lokale skoler kan komme ud? Altså helt nede på jorden, men hvor det samlede formål er at få løftet området og tilført nogle ressourcer, så det eksempelvis kan være nemmere at gå i skole i det her område, siger han.

Du kan læse mere om CoolEast-projektet i artiklen Kærlig og social ansvarlighed i Aalborg Øst  og læse mere om CSR hos STORM Advokatfirma her

Hør hele afsnittet af podcasten ”Magtens Tredeling” her

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross