Advokatfirma åbner kontorhotel

27. august 2020
2 minutters læsetid
kontorhotel kontorfællesskab aalborg

STORM Advokatfirma realiserer nu drømmen om at åbne kontorhotel for både iværksættere og etablerede virksomheder, som mangler kontorplads. Kontorhotel Tankedraget hedder det, og flere kontorer er allerede udlejet.

Det første man bemærker, når man træder inden for på Tankedraget 7 på Eternit-området i Aalborg er udsigten. Kigger man den ene vej står Aalborgtårnet rankt og holder øje med byen. Kigger man den anden vej, ser man byens mange tage og direkte over til Nørresundby og Hammer Bakker i det fjerne.

Det næste man bemærker er de indbydende lokaler, der er lyse og harmoniske, krydret med moderne kunst på væggene i fællesarealerne.

– Allerede inden vi flyttede ind, var det tanken, at vi skulle stille den ene af vores etager til rådighed for andre virksomheder, som havde små eller større behov for kontorlokaler, siger CEO i STORM Advokatfirma, Rune Hyllested.

Advokatfirma åbner kontorhotel
Udsigten fra Kontorhotel Tankedraget

Tiden er nu moden til at gøre drømmen til virkelighed. Nu kan mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder leje sig ind og blive en del af et eksklusivt kontorhotel og fællesskab.

– Netop fællesskabet synes vi er vigtigt. Det er også derfor man kommer til at dele kantine med os, får mulighed for at koble sig på vores frokostordning og deltage i nogle af vores sociale arrangementer, forklarer Rune Hyllested.

Kontorhotel Tankedraget tilbyder, at man kan leje et skrivebord i et åbent fællesareal eller et kontorlokale med individuel kodelås.

– Vi har gjort lejebetingelserne så fleksible som muligt, så alle i virkeligheden har mulighed for at leje kontorplads eller kontorlokale for en kortere eller længere periode, siger Rune Hyllested.

tankedraget.dk kan man læse mere om kontorhotellet, se hvilke lokaler og pladser der er ledige, booke sig ind på et ledigt lokale eller skrive sig på venteliste til et optaget lokale.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross