STORM Advokatfirma ny sponsor hos Aalborg Pirates og Cool East partner

26. september 2016
3 minutters læsetid

STORM Advokatfirma indtræder som ny sponsor til CSR-projektet Cool East og bliver en del af styregruppen.

– Det har været vigtigt for os at tegne et sponsorat, hvor vi aktivt kan være med til at gøre en forskel. Glæder os meget til at komme i gang med at tage del i udviklingen af lokalområdet, bydelen Aalborg Øst. En udvikling som uden tvivl vil smitte af på hele byen Aalborg.

Det er ingen hemmelig, at det uden sammenligning er det største sponsorat, som STORM Advokatfirma til dato har tegnet, men tilbuddet om at blive en del af Cool East samarbejdet gjorde det nemt at sige ja, forklarer administrerende partner og advokat Rune Hyllested.

– Fra sidelinjen har vi fulgt Aalborg Pirates og set den store forandring og positive udvikling, som organisationen har været igennem. Meget imponeret over den transformation og kurs som er blevet sat med nye folk om bord hos Aalborg Pirates med Adm. Direktør Thomas Bjuring ved roret. Piratskibet er for alvor klar til at tage på nye togter, fortsætter han.

Hvordan er det lige, at en professionel ishockeyklub og et moderne advokatfirma passer sammen? Ifølge den administrerende partner Rune Hyllested er det ikke svært at se lighederne.

– Som virksomhed har STORM Advokatfirma fokus på at skabe mest muligt succes for vores kunder. I alle henseender. Det er den vilje til succes, som vi genkender hos Aalborg Pirates. Aalborg Pirates er et hold bestående af mange unge talenter fra egne rækker med et par erfarne kræfter på holdet. Samme måde har vi valgt at sammensætte holdet bag vores virksomhed STORM Advokatfirma. Dygtige specialister som ikke er bange for at trække i arbejdstøjet og kæmpe for sejren.

Fokus på CSR er ingen tilfældighed.

STORM Advokatfirma har igennem længere tid haft et ønske om at tage større del i det omkringliggende samfund. Et stort strategisk fokusområde har været, hvordan man kunne tage et større samfundsmæssigt ansvar. Derfor virksomheden været i gang med flere indsatser, hvor den som en seriøs og ansvarsbevidst virksomhed kan vise sin sociale ansvarlighed. Rune Hyllested fortæller,

– Gennem vores DNA og værdier fokuserer vi enormt meget på vores medarbejdere; motivationen og engagementet. Og kan vi give bare en brøkdel af denne trivsel og engagement til andre udenfor egne rækker, så er meget vundet.

– Mange opfatter måske advokatfirmaer, som gamle og støvede, men der tager I fejl. Vi samarbejder for eksempel med Aalborg Kommune omkring formningen af jobmuligheder for medarbejdere, der har specielle skånehensyn eller nedsat arbejdsevne. Hos STORM Advokatfirma er det ikke kun tomme ord – vi har handlekraften og tør gøre noget ved det. Derfor er det en naturlig forlængelse at fortsætte vores sociale arbejde med at indgå i CSR-projektet Cool East med Aalborg Pirates og de andre sponsorer, hvor vi gennem netværket får italesat vores samfundsmæssige ansvar. STORM Advokatfirma er mere end klar til at tage vores ansvar og forsætte det flotte stykke arbejde, som allerede på kort tid er skabt hos Cool East, afslutter Rune Hyllested.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

• Administrerende partner og advokat Rune Hyllested, Storm Advokatfirma, tlf. dir. 2222 5524 og rh@stormadvokatfirma.dk

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross