Advonord i Fjerritslev fusionerer med STORM Advokatfirma i Aalborg

28. april 2015
3 minutters læsetid

Den kendte nordjyske advokat Erik Braad bliver nu en del af STORM Advokatfirma, der samtidig åbner kontor i Fjerritslev. Fusionen markeres med en reception den 21. maj 2015.

Advokatfirmaet Advonord i Fjerritslev med advokat Erik Braad (L) og tre medarbejdere bliver fra 1. maj 2015 en del af STORM Advokatfirma med hovedsæde i Aalborg. Fusionen sker blandt andet for at sikre specialiseret bistand til Erik Braads omfattende kundeportefølje i Han Herred og omegn:

– Det er en stor opgave at drive advokatkontor i dag. Lovgivningen bliver mere og mere kompleks, og der er i stigende grad behov for specialister inden for de juridiske fagområder. Samtidig vokser opgaverne i både antal og omfang, og derfor er det ideelt for mig dels at blive en del af noget større og dels at kunne bevare advokatkontoret her i Fjerritslev, forklarer Erik Braad.

Hos STORM Advokatfirma i Aalborg, med 25 medarbejdere, bekræfter administrerende partner og advokat Rune Hyllested udviklingen:

– Inden for advokatbranchen er specialisering efterhånden et must, og hos STORM kan vi netop bidrage med de funktioner, som Advonords kunder også indimellem har behov for at trække på. Samtidig er det vigtigt, at vi hos begge advokatfirmaer fortsat agerer ordentligt og nærværende over for kundens ønsker, pointerer han.

Både Erik Braad og Rune Hyllested glæder sig således over at være blevet enige om at fusionere, og fremadrettet skal flere af de nuværende medarbejdere fra STORM sidde side om side med Erik Braads folk i Fjerritslev og vice versa:

– Vi har meget, vi kan lære af hinanden. Erik er blandt andet meget erfaren inden for entrepriseret og fast ejendom, og så har han et unikt kendskab til fiskeriets retsforhold. Det giver os nogle nye muligheder, fortsætter Rune Hyllested.

Advokatsammenslutningen Advonord bestod tidligere af syv selvstændige advokatforretninger. Advonord Fjerritslev blev stiftet i 1926 af sagfører Willumsen og er en af Fjerritslevs ældste virksomheder. I dag har virksomheden kontor i EBH Banks tidligere lokaler i Østergade og herfra fortsættes advokatvirksomheden:

– EBH Banks konkurs gav nogle voldsomme efterdønninger i lokalsamfundet. Men i dag er optimismen vendt tilbage, og vi har mange virksomheder, der klarer sig rigtig godt, og som vil vækste. Derfor er timingen for fusionen god, slutter Erik Braad.

Fusionen markeres med en reception på Fjerritslev-kontoret torsdag den 21. maj 2015 fra kl. 14-17.

Advokatsammenslutningen Advonords sidste firma er hermed Advonord Hirtshals, der ikke er omfattet af fusionen, og som fortsætter under samme navn.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

 • Administrerende partner og advokat Rune Hyllested, STORM Advokatfirma, tlf. dir. 2222 5524 og rh@stormadvokatfirma.dk
 • Advokat Erik Braad, Advokatfirmaet Advonord i Fjerritslev, tlf. 9821 1377 og eb@fjerritslev.advonord.dk
 • Presseservice (herunder kontaktformidling, tekst, foto mv.): Conexia PR, Esben Lind, tlf. dir. 2514 5816 og esben@conexiapr.dk

Om STORM Advokatfirma

Vores primære sagsområder er Familieret, Personskadesager, Landbrugsret, Fast ejendom og Virksomhedsrådgivning. Inden for hver af de fem discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

Vision Med dig i fokus anerkendes STORM for at være det specialiserede advokatfirma der skaber mest succes for kunden.

Mission Vi tilbyder vores kunder værdi i form af specialistviden anvendt kreativ ved hjælp af unikke koncepter. Vi er rigtig gode til at formidle både forståeligt og med professionelt nærvær.

Kernekompetence Specialistviden formidlet forståeligt, anvendt kreativt og videregivet med professionelt nærvær i højt tempo.

Værdier Modig – Markant – Ordentlig – Nærværende – Fremsynet

Hvorfor hedder vi STORM? Historien om vores firmanavn er i virkeligheden meget enkel. Vi valgte nemlig først og fremmest navnet STORM, fordi det indeholder den kraft og styrke, som vi gerne vil give vores kunder oplevelsen af, at vi lægger i hver eneste sag.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  cross