mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

storm advokatfirma i medierne

STORM ude af uvejret

Landsretten har i dag ophævet den kendelse, Skifteretten tidligere på året afsagde i forbindelse med en konkursbehandling varetaget af STORM Advokatfirma.

Vestre Landsret har i dag givet adm. partner Rune Hyllested fra STORM Advokatfirma medhold i at firmaet har handlet helt i overensstemmelse med de gældende regler i forbindelse med håndteringen af en konkurssag.

Rune Hyllested blev i forbindelse med et tvivlsspørgsmål om uvildighed afsat som kurator af Skifteretten i Hjørring i slutningen af september i år. Det er den afgørelse, Vestre Landsret i dag har omgjort, fordi der ifølge landsretten ikke er grundlag for den beslutning, Skifteretten traf tidligere på året.

STORM Advokatfirma har gennem årene specialiseret sig i blandt andet behandling af konkurssager – specifikt i landbruget. Derfor vækker det også både glæde og lettelse at få bekræftet, at firmaets ekspertise beror på sagligt og korrekt grundlag.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi var overraskede over Skifterettens melding. Konkursbehandling er et område, vi har brugt mange kræfter på at optimere for at sikre mest mulig værdi for kreditorerne. Derfor er vi glade for at kunne fortsætte det gode arbejde ufortrødent, siger adm. partner Rune Hyllested.