Udfordrede byggefirmaer presser leverandører

24. november 2022
1 minuts læsetid
udfordrede byggefirmaer

De danske byggefirmaer er udfordrede på grund af flere faktorer. Nu begynder det også at smitte af på leverandørerne.

Senest er firmaet CE Solutions Danmark ApS i Nørresundby med afdelinger på Fyn og Sjælland begæret konkurs. Firmaet leverer og monterer porte.

Advokat Rune Hyllested er udpeget af skifteretten som kurator i konkursboet, og han er i gang med at få et overblik over kunder og andre kreditorer.

– Der er jo nogle folk, der har købt en port, de ikke har fået endnu. Jeg er derfor ved at få overblik over, hvad der er i ordrebogen. Hvem har købt en port, og hvor mange porte er der på lager, siger han til Nordjyske, der har skrevet om konkursen (Betalingsartikel).

Han er nu i gang med at undersøge mulighederne for et salg af virksomheden. Enten helt eller delvist.

Byggefirmaerne har gennem den seneste tid været udfordret på likviditeten på grund af stigende priser på materialer, forsyningsproblemer og stigende renter.

– Noget kunne tyde på, at leverandørerne nu begynder at mærke den mindre aktivitet i byggebranchen, og der er for nuværende ikke tegn på, at det går anden vej, siger Rune Hyllested.

Er du leverandør til byggefirmaer og udfordret, så kontakt Rune Hyllested allerede i dag og få en afklaring.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  cross