mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

[wpseo_breadcrumb]

Advokat nybyggeri

Såfremt, I oplever problemer i form af fejl, mangler eller uforudsete forhold midt i planlægningen eller opførelsen af et nybyggeri, så står vi klar til at hjælpe.

Nybyggeri rejser ofte en del spørgsmål af mere eller mindre juridisk karakter. Det kan både vedrøre forsikring, garanti, fejl og mangler, samt hvilke regler der gælder. Det kan derfor være en god idé at søge rådgivning hos en advokat med speciale i nybyggeri og entrepriseret, både før, under og efter opførelsen af jeres hus.

Få et overblik over reglerne vedrørende nybyggeri

Som specialiserede advokater i sager vedrørende opførelse af nybyggeri har vi erfaring med at rådgive om både den lovpligtige byggeskadeforsikring, spørgsmål om tinglysning af skøde samt pris herfor, og hvilke regler og love og øvrige krav jeres nybyggeri er omfattet af.

Det kan også være, at jeres nybyggeri har medført uforudsete udgifter, eller at I har behov for juridisk sparring og rådgivning i forbindelse med afleveringsforretningen. 

Har I valgt at søge rådgivning hos en byggesagkyndig, der følger jeres byggeri, kan vi også bistå i samarbejde, således jeres nybyggeri sikres både håndværksfagligt og juridisk.

Vil du ringes op?

    Skriv dit telefonnummer og tryk på telefonrøret, så kontakter vi dig.


    Eller brug nedenstående formular:

    Har du spørgsmål til din ejendom

    Få en vurdering af din boligsituation. Benyt dig af nedenstående formular eller ring til os på telefon 72 30 12 05.

    Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.