Video: Da Bon-fire ApS gik konkurs

22. april 2024
2 minutters læsetid
da bon-fire aps gik konkurs

En cocktail af uforudsete hændelser endte med at koste den 20 år gamle virksomhed Bon-fire ApS livet. Kurator i konkursboet lykkedes hurtigt med at sælge størstedelen af virksomheden. Se video nederst i artiklen.

Bon-fire ApS designede og producerede op til konkursen i starten af april 2024 bålkøkkener med tilbehør og importerede gasgrill, der blev solgt hos Coop og byggemarkeder landet over.

Virksomheden var solid, men en række udefrakommende hændelser endte med at koste virksomheden livet.

”Vi kommer ind i Coronaen, hvor vi som virksomhed får meget, meget travlt og må ansætte flere folk. Vi har svært ved at holde varerne hjemme, fordi det er svært at få varer hjem fra Østen, hvor vi får det produceret. Vi kæmpede, men det gik rigtig fint. Lige indtil vi kommer til slutningen af Coronaen, hvor Putin bryder ind i Ukraine. Det betyder fuld opbremsning i markedet, og på det tidspunkt har butikkerne lavet store lagre af vores produkter. Vi har selv et stort lager af vores produkter og alt står pludselig stille”, fortæller René Stage, der var medindehaver af og CEO i Bon-fire ApS.

I starten af 2023 så det ud til at lysne for virksomheden, men to nye hændelser endte med at slukke de sidste gløder i virksomheden. Først kom der et afbrændingsforbud der blev efterfulgt af store mængder regn, som nærmest har varet ved lige siden.

Advokat Rune Hyllested blev af skifteretten udpeget som kurator og sammen med resten af holdet fra STORM Advokatfirma lykkedes det at sælge størstedelen af virksomheden. De resterende aktiver bliver solgt via auktion.

I videoen fortæller René ærligt historien om Bon-fire og hændelserne der ledte til konkursen. Kurator og auktionshus fortæller om deres arbejde med at sikre flest mulige værdier til kreditorerne.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  Rune Hyllested
  Rune Hyllested
  Advokat (L), Partner, CEO
  cross