Depression og slidgigt i knæet kan også være arbejdsskader

1. juni 2017
1 minuts læsetid
psykisk fysisk vold arbejdspladsen

Depression er desværre blevet en folkesygdom. Op mod hver femte af os bliver ramt af en depression i et eller andet omfang. Hidtil har det været meget svært at få anerkendt depressionen som en arbejdsskade. Det samme gælder for slidgigt i knæene.

Det er nu blevet nemmere at få anerkendt depression og slidgigt i knæene som arbejdsskader. Det skyldes, at Arbejdsmarkedets Erhvervssikring sidste år foretog to væsentlige ændringer af den såkaldte erhvervssygdomsfortegnelse.

Først og fremmest kan du nu få anerkendt depression som en arbejdsskade, hvis sygdommen er opstået i nær tidsmæssig sammenhæng med krigsdeltagelse. Det kan især få betydning for soldater, der har været udsendt i krigstjeneste.

Derudover er det blevet lettere at få anerkendt slidgigt i knæet som en erhvervssygdom. Som udgangspunkt er det nok, at du har udført arbejde på knæ eller på hug i 10 år.

– Vi er positivt stemte over for ændringerne. De tidligere regler har medført mange uheldige situationer for skadelidte, og forhåbentlig er ovenstående blot første skridt, ud af mange, i den rigtige retning, siger advokat og partner i STORM Advokatfirma, Shapol N. Enggaard.

Har du selv været ude for en belastning på dit arbejde, som måske kan anerkendes som en arbejdsskade, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 72 30 12 05.

Vi står altid klar med en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  shapol n. enggaard
  Shapol N. Enggaard
  Advokat, Partner
  cross