Er du kommet til skade på arbejdet?

3. april 2018
1 minuts læsetid

Du kan have ret til erstatning flere steder fra, hvis du er kommet til skade på dit arbejde. Her får du nogle råd til, hvordan du kan finde ud af om du har ret til erstatning. Du kan altid kontakte os, for en uforpligtende vurdering af din sag.

De fleste er klar over, at det er muligt at få erstatning ved Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen), hvis de har været ude for en arbejdsskade.

Du kan også have ret til erstatning via din ulykkesforsikring. Det er ikke alle, der kender til denne mulighed. For at man kan få ret til denne erstatning kræver det som udgangspunkt, at man har tegnet en heltidsulykkesforsikring, og at der er tale om en ulykke i ulykkesforsikringens forstand.

Har du været ude for en arbejdsskade er det altså vigtigt, at du undersøger hvilke forsikringer, du er dækket af. Det kan både være privattegnede forsikringer eller forsikringer gennem eksempelvis din fagforening.

Har du været ude for en arbejdsskade, kan vi hjælpe dig med at få den erstatning, du er berettiget til. Kontakt os allerede i dag på telefon 72 30 12 05 og få en uforpligtende vurdering af din sag.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

    Ring 8.00 - 16.00
    +45 72 30 12 05
    Eller skriv til os 24/7
    mail@stormadvokatfirma.dk
    cross