mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

STORM lancerer nem og billig advokatinkasso

Advokatfirma lancerer online oprettelse af inkassosager

Med lanceringen af storminkasso.dk har STORM Advokatfirma gjort advokatinkasso både billigt og let tilgængeligt for virksomheder, der ønsker advokatbistand til at inddrive deres tilgodehavende.

Få hjælp fra et advokatfirma til at inddrive dit tilgodehavende for kun 249 kroner. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det, hvad man kan, hvis man benytter storminkasso.dk, som netop er gået online.

Det er både tidskrævende og omkostningstungt at skulle sikre de penge, virksomheden har til gode. Derfor har STORM Advokatfirma lanceret storminkasso.dk, hvor det er både nemt og billigt at sende sit tilgodehavende til advokatinkasso.

Det skal med andre ord være slut med tidskrævende, administrativt bøvl, for at få sine penge, mener man hos STORM Advokatfirma, der har lanceret hjemmesiden, hvor man i løbet af et øjeblik kan sætte gang i sin inkassosag, og få den behandlet i et advokathus, der har stor rutine i inkassosager.

– Vi har oplevet en stigende interesse fra vores nuværende inkassokunder, for at kunne oprette inkassosager online. Vi har lyttet til dem og er glade for nu at kunne tilbyde både nuværende og kommende kunder en af de nemmeste og billigste muligheder for advokatinkasso, siger advokat og associeret partner i STORM Advokatfirma, Mikkel Anker Pedersen.

Flere muligheder

Storminkasso.dk henvender sig til alle typer af virksomheder, der gerne vil have deres tilgodehavende inddrevet på en let og overskuelig måde. Skulle tilgodehavendet trods overgivelse til inkasso ikke indgå, er der mulighed for at købe tillægsydelser, så man er sikker på, at sagen bliver fulgt helt til dørs. Vel at mærke med advokatbistand.

Lanceringen af inkassosiden glæder Mikkel Anker Pedersen, der har stået i spidsen for udviklingen af storminkasso.dk. En udvikling, som fortsat er i gang.

– Vi vil gerne kunne tilbyde endnu mere for de 249 kroner, det koster at oprette en sag hos os. Vi arbejder derfor løbende på nye muligheder til vores kunder, siger Mikkel Anker Pedersen.

Du kan selv sende en sag til inkasso lige her – og du behøver ikke være kunde hos STORM Advokatfirma i forvejen.