mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Ankestyrelsens afgørelse er ikke endegyldig

Afgørelse efter arbejdsulykke: Ankestyrelsen er ikke sidste stop

Mange tror fejlagtigt, at en afgørelse fra Ankestyrelsen er endegyldig. Men det er den ikke, viser en af STORM Advokatfirmas seneste sager, hvor Ankestyrelsen, efter en stævning, ændrede sin oprindelige afgørelse.

I en af vores seneste sager, lykkedes det at få medhold hos Ankestyrelsen. Det skete dog først, efter der var indleveret stævning i sagen. Historien begynder, da en af vores klienter fik store smerter i ryggen på grund af et løft. Skaden blev i første omgang anerkendt som en arbejdsulykke hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen), der tilkendte ca. 100.000 kr. i erstatning for varigt mén.

Forsikringsselskabet klagede dog over afgørelsen. Ankestyrelsen mente efter klagen ikke længere, at der var tale om en arbejdsskade, da ulykken ikke kunnet have påført vores klient en varig skade i ryggen. Det betød, at klienten ikke længere var berettiget til erstatning.

Den afgørelse kunne hverken STORM Advokatfirma eller vores klient acceptere. Vi søgte derfor, og fik fri proces, til at udtage stævning mod Ankestyrelsen.

Da Ankestyrelsen modtog og havde gennemgået stævningen, valgte man at ændre den tidligere afgørelse. Nu mente man hos styrelsen, at der var tale om en arbejdsskade. Til stor glæde for vores klient.

Sagen viser, at det nogle gange godt kan betale sig, at tage kampen op mod systemet. En gennemarbejdet stævning og veltilrettelagt bevisførelse er i nogle tilfælde nok til at ændre en afgørelse – præcis som i den her sag.

Sagen er nu tilbage ved Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, som skal træffe ny afgørelse om den erstatning og godtgørelse, vores klient har krav på.

Det er en god idé at tage kontakt til en professionel rådgiver, som kan vejlede og ikke mindst hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med behandling af bl.a. arbejdsskadesager, og vi hjælper både med at søge fri proces og føre retssagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 72 30 12 05 for at få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.