Efter klage: Fik anerkendt skade af ulykkesforsikringen

13. oktober 2020
1 minuts læsetid
klage skade forsikringsselskab

I starten af 2020 fik en af vores klienter en skade på skulderen. Hans forsikringsselskab ville i første omgang ikke dække skaden, fordi det ikke mente, at der var tale om en ulykke. Han henvendte sig derfor til os.

Skaden var sket i forbindelse med, at klientens bil begyndte at trille. Nøglerne lå inde i bilen, og han var derfor nødt til at hive fat i bilen indtil den stoppede. Han fik herefter ondt i skulderen.

Vi mente ikke, at det kunne være rigtigt, at forsikringsselskabet ikke ville dække skaden, når der var tale om så alvorlig en hændelse.

Klage til forsikrinsselskabet

I samråd med klienten udarbejdede hun derfor en klage til forsikringsselskabet, hvilket medførte, at selskabet ændrede holdning og kort tid efter meddelte:

”Vi kan på det foreliggende grundlag anerkende, at ulykken er omfattet af xxx’s ulykkesforsikring.”

Det varige mén er endnu ikke vurderet, fordi årsdagen for ulykken afventes. Denne del af sagen arbejdes der derfor videre med.

Vil du vide mere om emnet, kontakt mig.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os og få  en indledende drøftelse af din sag. Vi har stor erfaring i at analysere situationen og give dig råd om, hvad der er bedst at gøre.

  Ring 8.00 - 16.00
  +45 72 30 12 05
  Eller skriv til os 24/7
  mail@stormadvokatfirma.dk
  shapol n. enggaard
  Shapol N. Enggaard
  Advokat, Partner
  cross