mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

HR corona

HR: Covid-19 udfordrer og presser hele organisationen

Hvis du eller din virksomhed arbejder med HR, jobformidling, karriereudvikling eller andre specialiseringer inden for branchen, så kan punkterne nedenfor hjælpe dig lidt nemmere gennem de udfordringer med Corona, som stadig lurer forude.

Hjælpepakker

Der har løbende været udvikling og ændringer i hjælpepakkerne siden marts 2020. Der har været ændringer både i dækningen og i hvem der kan modtage hjælp. Det kan anbefales, at du regelmæssigt følger med når hjælpepakkerne revideres eller der udbydes nye pakker.

Der kan være en stor håndsrækning tabt i ikke at søge hjælpepakker i 2021 alene ud fra en vurdering om, at de første hjælpepakker i 2020 ikke var relevante for din virksomhed.

Det er desværre ikke altid at hjælpepakkerne i sig selv er tilstrækkelige til at sikre virksomhedens forsatte eksistens. Her kan det være relevant for dig at overveje de ansættelsesretlige muligheder og begrænsninger for tilpasning.

Juliette Guldberg, medejer af og administrerende direktør for Job Vision

Juliette Guldberg fra Job Vision fortæller blandt andet, at det var en udfordring, at de første hjælpepakker ikke kunne bruges.

Corona presser hele organisationen

Corona har i mange brancher lagt et pres på alle – både medarbejdere og arbejdsgivere, kunder og egen forretning. Når du driver virksomhed med optimering inden for HR-faget betyder det ofte, at du selv har en særlig kompetence på området.

Husk at kigge indad og anvende dine specialekompetencer på din egen forretning.

Hos STORM Advokatfirma har vi specialviden indenfor såvel hjælpepakkerne som de øvrige ansættelsesrelaterede muligheder (og begrænsninger).