mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Stina Toft, Grynderup

Stina Toft, Grynderup

Advokat fik penge ud af ejerskifteforsikring

– Jeg er godt tilfreds med Storm Advokatfirma. De arbejder meget professionelt.

Sådan lyder det fra Stina Toft, der i januar 2011 købte og flyttede ind i et hus i Grynderup ved Nørager i Himmerland. Huset viste sig langt fra at være i den stand, som det ellers fremgik af den medfølgende tilstandsrapport.

– Det regnede ned gennem taget, og min tømrermester konstaterede, at der var stor forskel på det, der stod i tilstandsrapporten, og husets reelle tilstand. Efter at have haft Husklagenævnet til at kigge på huset uden resultat, og efter at have fået nej til dækning fra min egen ejerskifteforsikring, valgte jeg at lade Storm Advokatfirma køre en sag for mig, og det er en stor lettelse, siger Stina Toft og tilføjer:

– Advokaten har nu sørget for, at der er lavet en ny tilstandsrapport, som viser en række fejl og mangler ved mit hus. Efter, at der er kommet advokat på sagen, er min ejerskifteforsikring nu gået med til at betale for udbedring af nogle af fejlene.

Næste skridt i sagen bliver formentlig, at der anlægges sag mod den bygningssagkyndige, der udarbejdede den fejlbehæftede tilstandsrapport for sælger.

Om klienten

Stina Toft, Grynderup
- Jeg er godt tilfreds med Storm Advokatfirma. De arbejder meget professionelt.
- Jeg er godt tilfreds med Storm Advokatfirma. De arbejder meget professionelt.