mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Trafikulykke: Jeg kan kun anbefale STORM Advokatfirma til andre

Trafikulykke: Jeg kan kun anbefale STORM Advokatfirma til andre

”Jeg kan kun anbefale STORM Advokatfirma til andre, hvis de kommer i samme situation som jeg. Der har ikke været noget at sætte en finger på – meget tilfreds.” 

Ganske kort om sagen

Tommy Bendixen var den 3. april 2013 involveret i en trafikulykke. Skaden blev siden hen forelagt Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, som vurderede méngraden til at være 5%. En vurdering som STORM Advokatfirma ikke var enig i. Derfor anbefalede vi Tommy Bendixen at få genvurderet sagen hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Tommy Bendixen fortæller …

“Under hele forløbet har jeg hele tiden modtaget en kort opfølgning på sagen. Opfølgning på hvor langt vi var nået i den lange proces igennem det danske retssystem.

Her efterfølgende kan jeg virkelig mærke, hvor meget det har betydet for mig, at den relevante informationen løbende er blevet givet videre til mig. Det fik mig til at føle, at jeg var med og ikke var blevet glemt.

En anden ting, som jeg satte pris på, var sproget, som informationen blev videregivet på. Alt blev kommunikeret i et sprog, som var til at forstå. En meget positiv oplevelse.

Det kan være svært ikke at miste modet, når du sidder midt i et langt sagsforløb. Personligt var jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke gad at vente længere for at få det afgjort. Min advokat tilrådede mig at være tålmodig, og at stædighed nogle gange kan svare sig. Jeg havde fuld tiltro til STORMS vurdering og anbefaling. Den faglige vurdering viste sig at holde stik og være den rigtige beslutning. Havde det ikke været for ham, havde jeg ikke fået den ekstra erstatning.”

Om klienten

Tommy Bendixen
Jeg kan kun anbefale STORM Advokatfirma til andre, hvis de kommer i samme situation som jeg.
Jeg kan kun anbefale STORM Advokatfirma til andre, hvis de kommer i samme situation som jeg.