mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Uundværlig juridisk rådgivning ved kontraktering af solcelleanlæg

Uundværlig juridisk rådgivning ved kontraktering af solcelleanlæg

– Vi har fået en rigtig god og uundværlig, juridisk rådgivning fra Storm Advokatfirma i forbindelse med udformningen af entreprisekontrakten på projekteringen og leveringen af et 17 megaWatts solcelleanlæg ved Ringkøbing, fortæller direktør Carsten Tilm, Dansk Solvarme ApS, Nørresundby.

– Det var advokat Erik Braad, der hjalp os. Han arbejder meget professionelt og sikrede, at hele det komplicerede finansielle setup omkring det kæmpestore projekt kom rigtig fint på plads, tilføjer Carsten Tilm.

Han står også i spidsen for datterselskabet Danish Sun Energy ApS, som projekterer solcelleanlæg i udlandet.

– En del af den store kontrakt handler om samhandelen med en udenlandsk underleverandør. Her sørgede Erik Braad blandt andet for, at vi undgår at komme til at sidde imellem to stole med hensyn til forskellige regelsæt. Alt i alt er der taget højde for alle eventualiteter, lyder det fra Carsten Tilm.

– Med sit rolige gemyt og sin store erfaring var Erik Braad god til at styre processen igennem den sidste hektiske fase, inden tingene faldt endeligt på plads. Når vi valgte Storm Advokatfirma til at hjælpe os i denne sag, skyldes det, at jeg fra tidligere ved, at de altid arbejder både responsivt og professionelt, slutter han.

Om klienten

Carsten Tilm, Direktør Dansk Solvarme ApS
Vi har fået en rigtig god og uundværlig juridisk rådgivning.
Vi har fået en rigtig god og uundværlig juridisk rådgivning.