← Mød hele holdet

Emilie Aalestrup Møller

Advokatfuldmægtig
53 54 18 64eam@stormadvokatfirma.dk

Uddannelse
Bachelorgrad i Jura fra Syddansk Universitet, 2021
Kandidatgrad i Jura fra Aalborg Universitet, 2023

Emilie Aalestrup Møller

Om Emilie

Jeg har en bachelor i Jura fra Syddansk Universitet, hvor jeg dimitterede i 2021 og er uddannet jurist, Cand. Jur. ved Aalborg Universitet i 2023. Jeg har i perioden 2022 til 2023 været Stud.jur. ved STORM Advokatfirma og påbegyndte i august 2023, advokatuddannelsen ved Advokatsamfundet.

Jeg har taget min uddannelse sideløbende med at jeg har dyrket sport på eliteplan, hvorfor jeg har været en del af Syddansk Elite og Nordjysk Elitesport.

Jeg har gennem hele min tid ved STORM Advokatfirma beskæftiget mig med insolvens, hvor jeg blandt andet har erfaring med virksomhedsoverdragelser samt debitorinddrivelse. Jeg beskæftiger mig derfor også med inkasso, hvor jeg blandt andet deltager i fogedretsmøder. Jeg hjælper dermed vores klienter med at afveje sagens mulige udfald og bistår med inddrivelsen af deres fordring.

I behandling af konkursboer er det vigtigt for mig at skabe værdi for boets kreditorer, hvilket forsøges gennem en åben og god dialog, der skaber et godt samarbejde med de forskellige parter. Ydermere prioriterer jeg faglighed og effektivitet højt. Ligeledes at klienten føler de bliver mødt i øjenhøjde samt gennem en nærværende dialog.

Jeg beskæftiger mig ydermere med rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom, hvor jeg primært rådgiver private i forbindelse med bolighandel, herunder problemstillinger i relation til fast ejendom. Det er vigtigt for mig, at være tilgængelig samt have en god dialog med alle parter i sagen.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland og kender derfor lokalområdet særdeles godt.

Det siger kunderne om Emilie

Super fin service

Super fin service ifht. Incasso sag vedr. inddrivelse af manglende husleje betaling . God kommunikation fra start til slut og har kun rosende ord til hele processen 👍🏼😊.
Alex B Sørensen
Trustpilot

Godt og højt serviceniveau

Godt og højt serviceniveau. Har hjulpet os igennem 2 svære sager, der er løst med godt samarbejde. Kan varmt anbefales.
Per Christensen
Trustpilot

Emilie arbejder bl.a. sammen med

cross