mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Medarbejderprofil: Louise Bach Tindbæk

Medarbejderprofil: Louise Bach Tindbæk

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Louise Bach Tindbæk, der er sagsbehandler.

Hvad laver du hos STORM?

Louise er sagsbehandler inden for fast ejendom. Når vi er midt i en handel med drømmeboligen, sørger Louise for alt det praktiske og hjælper eksempelvis med tinglysning og de udfordringer det giver.

– Jeg tinglyser skøder, påtegninger og pantebreve, der skal lyses over til en ny ejer. Jeg hjælper enten køber eller sælger igennem fra salg eller købet af ejendommen til pengene og skødet har skiftet hænder, forklarer Louise.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

Louise Bach Tindbæk har været med helt fra begyndelsen af STORM Advokatfirma.

– Jeg fik chancen for at være med til at starte et firma op, og dermed få indflydelse på hvordan tingene skulle være. Det var bare spændende. Og så kunne jeg godt lide dem, som valgte at starte firmaet, siger Louise.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

Louise beskriver STORM med ordene spændende, uforudsigeligt og kompetent, og uddyber.

– Det er en spændende arbejdsplads. Man tør gøre noget, og gør noget. Advokatfirmaer forbinder man ofte med støvede kontorer i orange og brunt. Det er det her ikke, for her sker der noget. Det er en uforudsigelig arbejdsplads. Man ved ikke om der sker noget nyt i morgen eller, om der er ansat fire nye kolleger. Vi er alle kompetente specialister og vi er gode på de områder vi dækker.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

– Jeg synes, vi har en åben og ærlig kultur, hvor vi har det super godt sammen i et godt miljø. Vi er en god virksomhed, siger Louise.

Besøg Louises medarbejderprofil her, hvor du også finder hendes kontaktoplysninger.