mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Medarbejderprofil: Mikkel Anker Pedersen

Medarbejderprofil: Mikkel Anker Pedersen

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Mikkel Anker Pedersen, der er advokat og partner.

Hvad laver du hos STORM?

Mikkel Anker Pedersen er advokat og partner i STORM Advokatfirma. Han sidder til dagligt i afdelingen for insolvens, hvor der behandles konkurser, rekonstruktioner, tvangsauktioner, gældssaneringer og inkasso.

– Min rolle som kurator i en konkurs er at sikre at boerne bliver behandlet, at der bliver solgt aktiver, at der bliver undersøgt for omstødelige og ulovlige dispositioner, at der bliver registreret anmeldelser, og i sidste ende at få afsluttet boet med flest mulige penge til fordeling mellem kreditorerne, forklarer Mikkel Anker Pedersen om den del af arbejdet i afdelingen.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

Mikkel Anker Pedersen kom til STORM Advokatfirma i 2015 med ønsket om, at gøre bobehandlingen smartere, fremfor blot at gøre ”som man plejer”.

– Jeg var tidligere et sted, hvor der var mange meget erfarne folk, som havde én bestemt måde at gøre tingene på. Jeg synes, at der var andre måder at gøre tingene på, og var i gang med det, men det blev ikke taget vel i mod. Derfor synes jeg, at det var interessant at komme et sted hen, hvor man kunne starte noget op fra bunden, komme med inputs, og være med til selv at opbygge en proces, siger han om sit skifte til STORM.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

Mikkel beskriver STORM Advokatfirma som anderledes, uformel, og med et godt sammenhold, og uddyber:

– Anderledes, forstået på den måde, at vi ikke bare gør tingene som vi altid har gjort, hvis der er en smartere måde at gøre det på. Det er faktisk en grundtanke hos STORM.

– Uformel, fordi vi ikke forsøger at gøre tingene finere, end de er. Vi bringer det på et niveau, så dem overfor kan forstå det. Det er ikke et spørgsmål om at ophøje vores hverv, men at gøre det brugbart og forståeligt. Det er meget kendetegnende for alle, der arbejder hos STORM.

– Sammenhold, fordi det falder os naturligt at vi hjælper hinanden uanset hvem man er og hvornår det er, og fordi vi kender hinanden og engagerer os i hinanden, og fordi vi har det sjovt sammen.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

Hos STORM er der, ifølge Mikkel, en uformel omgangstone og ikke noget hierarki. Det har stor betydning.

– Man kan sige tingene, som de er. Man kan være ærlig omkring tingene. Vi vil hele tiden forsøge at optimere, og det er vi hele tiden på jagt efter. Det gælder hele virksomheden. Alle har mulighed for at byde ind med idéer. Kulturen som helhed er, at vi alle spiller på samme bane, er ligesindede, har det godt sammen og vil altid forsøge at gøre tingene bedre, konkluderer han.

Besøg Mikkels medarbejderprofil her, hvor du også finder hans kontaktoplysninger.

[contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
<div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o2" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/medarbejderprofil-mikkel-anker-pedersen/#wpcf7-f14831-o2" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o2" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>