mail@stormadvokatfirma.dk | 72 30 12 05 | Vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Medarbejderprofil: Susanne Termansen

Medarbejderprofil: Susanne Termansen

Hos STORM Advokatfirma er arbejdet ofte en holdindsats. Men, intet hold uden dygtige spillere. Den enkelte medarbejder er nemlig alfa og omega for at arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Hos STORM er alle medarbejdere vigtige spillere på holdet.

Her kan du møde Susanne Termansen, der er sagsbehandler.

Hvad laver du hos STORM?

– Jeg arbejder som sagsbehandler i vores personskadeafdeling. Her er jeg med til at varetage den enkelte persons forsikrings- og erstatningsmæssige interesser, hvis man er kommet ud for en trafikulykke, arbejdsskade eller er blevet fejlbehandlet i vores sundhedssystem, fortæller Susanne.

Hvorfor har du valgt at arbejde hos STORM?

Susanne har været med helt fra starten i STORM Advokatfirma, hvor det blev bygget op fra grunden.

– Jeg synes det lød spændende og fik så mulighed for at være med. Samtidig skulle jeg arbejde sammen med nogle kolleger, som jeg kendte i forvejen, og havde lyst til at arbejde i det team, siger hun.

Kan du beskrive STORM med tre ord?

Troværdigt, kompetent og nærværende er de tre ord, som Susanne mener beskriver STORM Advokatfirma og hun uddyber:

– Selvom vi ikke bestrider hele den juridiske pallette, er vi yderst kompetente inden for de specialeområder, vi har. Vi går ikke i gang med noget, vi ikke kan komme i bund med og vi lover ikke noget, vi ikke kan holde. Vi er nærværende, både over for hinanden og over for klienterne.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos STORM?

Susanne fortæller, at hun oplever, at STORM Advokatfirma ikke er som alle andre advokatkontorer.

– Vi er mere i øjenhøjde og jordnære. Ledelsen er mere imødekommende for nye ideer og tiltag. Jeg kom fra et af de store firmaer, hvor der var en masse “plejer”, men det her er noget andet. Vi har en super god arbejdsplads, hvor alle taler med alle. Og jeg synes ikke at afstanden fra mig til ledelsen er lang. Der er mulighed for at komme i kontakt med dem, man vil i kontakt med og så er der gode muligheder for udvikling, siger hun.

Selvom STORM Advokatfirma er vokset med raketfart, så er der fortsat mulighed for at komme i kontakt med ledelsen, som samtidig formår at være nærværende.

– Jeg har fornemmelsen af, at ledelsen godt ved, hvad der sker rundt omkring i virksomheden, siger Susanne.

Besøg Susannes medarbejderprofil her, hvor du også finder hendes kontaktoplysninger.

[contact-form-7 id="14831" title="2 - Ring mig op"]
<div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f14831-o2" lang="da-DK" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/medarbejderprofil-susanne-termansen/#wpcf7-f14831-o2" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="14831" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.4" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="da_DK" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f14831-o2" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_group_fields" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_hidden_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_visible_groups" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_repeaters" value="[]" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_steps" value="{}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7cf_options" value="{&quot;form_id&quot;:14831,&quot;conditions&quot;:[],&quot;settings&quot;:{&quot;animation&quot;:&quot;yes&quot;,&quot;animation_intime&quot;:200,&quot;animation_outtime&quot;:200,&quot;conditions_ui&quot;:&quot;normal&quot;,&quot;notice_dismissed&quot;:false,&quot;notice_dismissed_rollback-cf7-5.4&quot;:true}}" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="uk-form-row uk-margin-top"> <div class="uk-form-controls uk-width-medium-2-3 uk-width-small-1-1"><span class="wpcf7-form-control-wrap klient-telefon"><input type="tel" name="klient-telefon" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-required wpcf7-validates-as-tel uk-input" aria-required="true" aria-invalid="false" placeholder="Dit telefonnr." /></span></div> <div class="cta-submit"> <p><input type="submit" value="Ring mig op" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit uk-button uk-button-primary om-trigger-conversion uk-width-1-1" /></p></div> </div> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>